Romantik fırsatlar

Doğru düşünmenin, doğru yorumlamanın ya da doğru değerlendirmenin önem kazandığı bir gün..

Haberin Devamı

Bir taraftan beklentilerimizi ve amaçlarımızı göz önünde bulundururken, diğer taraftan en kötü olasılığı hesaplayabilirsek her şey akışında ilerleyecektir.
Aniden hiçbir şeyin hesaplandığı şekilde gitmediği anlaşılabilir ve bu gerçekliğin farkına varılmasıyla ek senaryolar oluşturulabilir.
Aynı zamanda bugün oluşan Venüs-Mars kavuşumu, hafta sonu boyunca sevgi bağlarımızı kuvvetlendirebileceğimiz, romantik fırsatlar sunan bir etki yaratıyor.
Hepinize keyifli günler...

KOÇ
Bilginizi ve tecrübelerinizi kendi yararınıza işler için kullanmalısınız. Bu durum, sizden farklı düşünen kişilerle ilişkilerinizde size kazandırabilir.

BOĞA
Mevcut durumunuz ne olursa olsun romantik etkilere açık bir gündesiniz. Dolayısıyla özel yaşamınızla ilgili programlar yapabilirsiniz. Kendinizi ya da elinizdekileri sunuş biçiminiz, fırsatlar üzerinde etkili olacaktır.

Haberin Devamı

İKİZLER
Aile ve evle ilgili konularda keyifli saatler sizi bekliyor. Duygularınızı gözden geçirmemeniz durumunda diğerlerinin sizden beklentilerini yerine getirmeniz zor olabilir ya da siz beklentilerinizi karşılayamayabilirsiniz.

YENGEÇ
Aşk hayatınız ya da sevgi içerikli ilişkileriniz için güzel bir gün. Yeni aşklar ya da ilişkiler söz konusu olabilir. Ancak ek sorumluluklardan ve tartışmalı ortamlardan kaçınmanız gerekiyor.

ASLAN
Seyahatlere çıkabilir ya da şehir içinde uzun mesafelere ziyaretlerde bulunabilirsiniz. Geçmişi bir kenara bırakıp geleceğe odaklanmalısınız. Arkadaşça davranma uğruna kendi hedeflerinizin önüne geçebilirsiniz, dikkat!

BAŞAK
Maddi açıdan kısmen olumlu gelişmeler ya da kârlı alışverişler söz konusu olabilir. Başkaları için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız. Söyledikleriniz ve yapabilecekleriniz konusunda net olmazsanız, bazı ufak kayıplar yaşanabilir.

TERAZİ
Verdiğiniz sözleri tutmamanız ya da sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda zıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz. Uğraşmakta zorlandığınız ilişkilerinizi yumuşatabilecek alternatif arayışlara girebilirsiniz.

AKREP
Romantik ilişkiler ya da sevgi içerikli bağlarınız açısından olumlu gelişmelere açık günlerdesiniz. Sizden daha tecrübeli kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Haberin Devamı

YAY
Evinizi ya da işinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz. İşleri tamamlama hevesiniz size saygı duyulmasını sağlarken, sözlerinizi yerine getirememeniz durumunda imajınız zarar görebilir. Başarı elde etmek istiyorsanız pratik olmalısınız.

OĞLAK
Bugünlerde aşk hayatınız açısından heyecan verici saatler sizi bekliyor. Özel veya iş yaşamınızla ilgili uzun vadeli işbirliklerine odaklanmalısınız. Geleceğinizi ilgilendiren konularda tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya belirsiz tavırlardaki kişilere güvenmemelisiniz.

KOVA
Venüs-Mars kavuşumu, pek çok konuda kendinizi raht hissetmenizi ve günden keyif almanızı sağlayabilir. Fiziksel, mental ya da maddi açıdan istikrar vaat eden yoldan ilerlemelisiniz. Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda herkesi içine alan olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

BALIK
Yaratıcılığınız artıyor. Sevgi içerikli ilişkileriniz açısından kendinizi iyi hissedeceğiniz gelişmelere açıksınız. Egonuzu anlaşılması gereken konulardan ya da pazarlıklardan uzak tutmalısınız. Kişisel düşüncelerinizin başarınızı engellemesine izin vermeyin.

Yazarın Tüm Yazıları