Poyrazoğlu’ndan kadınlara özel

Ali Poyrazoğlu’nun yazıp yönettiği "Ben Eskiden Küçüktüm" adlı oyun, önceki akşam İş Sanat’ta ilk kez seyirciyle buluştu.

Türkiye’de kadınların ekonomik, sosyal ve siyasal olarak güçlenmeleri için faaliyet gösteren kuruluşlara destek amacıyla kurulan Kadın Fonu yararına yapılan gala gecesinde, biletler 50, 60 ve 100 YTL’den satışa çıkarıldı. Kadın Fonu Başkanı Ümit Boyner’in ev sahipliği yaptığı gecede konuklar, oyuncuların, palyaçoların, kuklaların, canlı müziğin ve dansın iç içe geçtiği muhteşem güldürüyle hoş dakikalar yaşadı. Geceye katılanlar arasında Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Cem Boyner ve Mine Narin de vardı.

2005’i uğurladılar

Divan Oteli bünyesinde uzun süredir hizmet veren Hai! Sushi restoran, 2005 yılını geçtiğimiz akşam düzenlenen yıl sonu partisiyle uğurladı. Davete iş dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Japon şef Kenji Kume’nin yılbaşına özel hazırladığı mönünün sunulduğu gecede bir de çekiliş yapıldı. Çekiliş sonunda bazı davetliler, Divan Marmaris Mares, Divan Antalya Talya ve Divan Bodrum Palmira’da iki kişilik hafta sonu konaklama ödülü kazandı...

Hollanda Sarayı’nda neşeli parti

Hollanda’nın İstanbul Başkonsolosu Marco Hennis, Beyoğlu’ndaki "Hollanda Sarayı" adı verilen konsolosluk binasında noel ve yeni yıl resepsiyonu verdi. Konsolosluk çalışanları ile sosyete mensubu kadınların katıldığı davette, Hollanda’ya özgü yiyecekler ikram edildi. Marco Hennis, neşeli tavırları, şakaları ve yaptığı danslarla konuklara unutamayacakları saatler yaşattı.

Ülkesine dönemiyor

Görev süresi biten İtalyan konsolos Luciano Pezzotti, kendisi için düzenlenen veda yemeklerinin birbirini izlemesi nedeniyle ülkesine dönüş tarihini sürekli erteliyor. Ender Mermerci ve Heves Ekinci’nin Reina’da verdiği davete katılan Pezzotti, önceki gün de aynı nedenle düzenlenen bir geceye konuk oldu. Bu kez ev sahipleri Özlem-Naim Gençoğlu çiftiydi. 50 kişinin çağrıldığı mel’S’deki davette, tüm ilgi ise Aylin Tahincioğlu ve Lili Garih’in üzerindeydi... Aylin Hanım mor renkli, saten elbisesi, yeni saç modeli ve değişik makyaj tarzıyla hemcinslerini kıskandırırken, Lili Garih olgun bir hanımefendiye yakışır tarzıyla beğeni topladı.

İyi kalpliler ödül aldı

Kuruluşunun 30’uncu yılını kutlayan Türk Kalp Vakfı, "İyi Kalpli Ol" sloganı ile kalp ve damar sağlığı için yeni bir kampanya başlattı. Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın, önceki akşam kampanyayı tanıtmak amacıyla Ceylan Intelcontinantel Otel’de bir davet düzenledi. Davette vakfa destek veren siyaset, iş, sanat, spor ve medya dünyasının ünlü simalarına "İyi Kalpli Ol" ödülü verdi. Fatih Terim, Semra Özal ve Ahmet Ağaoğlu’na ödüllerini yine Çetin Bey verdi.
Yazarın Tüm Yazıları