Patronlar tasarlıyor

İş dünyasının kadın patronları, “Mickey’nin Hayal Gücü Atölyesi” projesi kapsamında Mickey Mouse heykelcikleri tasarlıyor.

Haberin Devamı

Forum İstanbul, çocuklar için anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Disney Türkiye ve Carole Hakko’nun başkanı olduğu Bir Dilek Tut Derneği işbirliğiyle hayata geçirilecek “Mickey’nin Hayal Gücü Atölyesi” adlı proje kapsamında ünlü isimler, çizgi film karakteri Mickey Mouse’un beyaz heykelcikleri üzerinde renkli tasarımlar yapıyor.
Ajda Pekkan, Mustafa Sandal, Gülşen gibi tanınmış isimleri buluşturan projeye iş dünyasının kadın patronları Leyla Alaton, Revna Demirören, Dalia Garih, Demet Sabancı, Sitare Akdilek, Fatoş Sarıgül ve Suzan Sabancı Dinçer de tasarımlarıyla destek veriyor.
Heykelcikler, 13 Nisan’da Four Seasons Hotel’de düzenlenecek davette satışa sunulacak. Elde edilecek gelirin tamamı Bir Dilek Tut Derneği’ne bağışlanacak ve hayati tehlike taşıyan hastalıklarla mücadele eden 3-18 yaş arasındaki çocukların dileklerini gerçekleştirmek amacıyla kullanılacak.

Haberin Devamı

Dualarla andılar

Doğuş Grubu’nun kurucusu ve onursal başkanı Ayhan Şahenk, ölümünün 11’inci yıldönümünde Bebek Camii’nde dualarla anıldı. Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve eşi Diana Şahenk ile merhum işadamının eşi Deniz Şahenk’in ev sahipliği yaptığı mevlide iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

İtalyan stili

İtalyan stilini bira ile buluşturan Peroni Nastro Azzurro, dünya metropollerinde bir trend haline gelen “Aperitivo Peroni” ritüelini Nişantaşı’na taşıdı. Önceki gün Cento per Cento’da düzenlenen etkinlikte mekânın şefi tarafından hazırlanan aperatifler, Peroni kokteyllerle servis edildi. İtalyan gitarist Nicola Conte’nin müzik performansıyla renklenen etkinliğe katılan konuklar, mekânın önündeki Vespa motorlar üzerinde fotoğraf çektirdi.

 

Yazarın Tüm Yazıları