Özgür duygular ve yaratıcı çalışmalar ortaya konacak

Yengeç burcunda dolaşan Ay, günün ilk yarısı Uranüs’ü harekete geçiriyor ve son derece ilginç durumların açığa çıkmasını sağlıyor.

Özellikle keşifler konusunda son derece hareketli bir dönem. Bugün bilinçaltının keşfedilmesini sağlayacak olaylar açığa çıkabilir. Ayrıca özgür duygular ve yaratıcı çalışmaların ortaya konulacağı bugün hem sanat, hem de evle ilgili değişikliklerin yapılacağını işaret ediyor.

MEKTUPLAR

Şu sıralar karar vermek için pek uygun bir dönemde değilsiniz. Aslında çok yüksek potansiyelli enerjilerin itici gücünü hissettiğiniz bir dönem ve büyük bir sabırsızlık içinde bulunuyor olabilirsiniz. İlginç fırsatlarla karşılaşıyorsunuz. Bunları değerlendirecek potansiyeliniz var. Fakat, yine de şu sıralar harekete geçmek için pek uygun değil. Biraz sabırlı olun.

Aslında sözünü ettiğiniz konuyla ilgili şu sıralar harekete geçebilirsiniz fakat Temmuz’un 22’sinden sonra Merkür geri gitmeye başlayacak ve sizi de zorlayacak. Bu nedenle işlerinizi bu zamana kadar tamamlamaya çalışın. Çünkü, sizin doğum anınızdaki Merkür ve Güneş’inizi sert etkiliyor.

Yükselen burcunuz Koç. Doğumunuz sırasında Ay, İkizler burcunda duruyor. Bu durum sizin kendinizle barışık biri olduğunuzu gösteriyor. Ayrıca son derece hızlı düşünen, pratik zekaya sahip birisiniz. Ve duygular, düşüncelerinizi etkilediği gibi, düşünceleriniz de duygularınızı etkiliyor. Ancak, bu durum yanılgılara neden olmaz. Tersine, aklınız ve duygularınız sayesinde isabetli kararlar alabilirsiniz. Bu yıl sizin için verimli geçecek. Özellikle öğrenmek istediğiniz konularla ilgili meydana gelen olaylar sizi yükseltecek. Eylülden itibaren tedbirli davranmanız gerekiyor. Mars’ın kuvvetli etkisi Aralık ortalarına kadar hayatınızda önemli değişikliklere neden olabilir.

RUMUZ: AYRIT



Gördüğünüz rüyalar çok ilginç. Geçiş yapan Neptün sizi harekete geçirmiş. Üstelik doğum anında da Neptün etkisinde doğmuş birisiniz ve hayal gücünüz çok kuvvetli. Şimdi hayal gücü gerektiren alanlarda başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Son gördüğünüz rüya ise kutsal metinlerde geçen ünlü rüyaya benziyor. ‘Yedi yıl bolluk döneminden sonra gelecek yedi yıl kıtlık dönemine işaret ettiği’ şeklinde yorumlanan bu rüyanın farklı bir yorumunu yapıyorsunuz ve ‘Yedi yıllık felaket döneminden sonra gelecek huzurlu ve güzel günler dönemi, bu nedenle tedbirli olmak gerek’ diyorsunuz.

RUMUZ: MENEKŞE



Sorduğunuz kişiyle aranızda astrolojik açıdan uyumlu etkiler var. Fakat geçiş yapan gezegenler ilişkinizin yeni bir döneme girmesi gerektiğini işaret ediyor. Zaten oldukça uzun süren ilişkinizin yeni bir boyut kazanması ve değişmesi sizin de değişiminizle bağlantılı. Ancak isteklerinizi belirlemeniz ve bunları yüksek sesle söylemeniz gerekiyor.

Şimdi söylemek istediklerinizi ortaya koymak için uygun dönem. Bu arada sevdiğinize karşı biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmanız gerek. Üstelik onun da beklentileri var ve onun bunları anlatması için izin vermelisiniz. Duygularının değiştiğini söylüyorsunuz ancak siz de değişiyorsunuz. Onunla ilişkinizin devam etmesini istiyorsanız, siz de kendi değişiminizi gerçekleştirmelisiniz. Tabii bu sırada ilişkinizin bitme ihtimali var. Satürn, alışkanlıklarınızı değiştirmek için sizi zorluyor.RUMUZ: AYRILIK
Yazarın Tüm Yazıları