Oxford’luların düğünü

Vladi Gorelik ve Başak Durakbaşı, geçtiğimiz gece Hotel Les Ottomans’da evlendi.

Giler-Valentine Gorelik çiftinin oğlu Vladi ile Hülya-Ertuğrul Durakbaşı çiftinin kızı Başak, Oxford Üniversitesi’nde okurken tanışıp aşık olmuşlar. Ardından evlilik kararı alan gençlerin düğününe 200 kişi katıldı. Davetliler arasında Ayşe Çavuşoğlu, Selin Fadıllıoğlu, Aslı Üstünkaya ile sevgilisi Volkan Ekinci ve Enci-Alinur Velidedeoğlu çifti de vardı. Düğün, çiftin Oxford’dan arkadaşlarının da katılımıyla sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Çift, balayı için Bali’ye gitti.

Çölde yattı

Tarkan, geçtiğimiz haftayı Mısır’da geçirdi. THY’nin tarifeli uçağı ile Kahire’ye uçan Tarkan, oradan bir saat daha uçarak ülkenin tatil cenneti Sharm el Sheikh’e gitti. Dünyanın sayılı dalış bölgeleri arasında bulunan Sharm el Sheikh’deki Magic Life Otel’de kalan ünlü şarkıcı, her sabah erkenden kalkıp bir saat dalış yaptı. Bedevilerle çöle de giden Tarkan, tatilinin bir gecesini de çölde geçirdi. Kumların üzerine serilen halıda, yıldızların altında yatan mega star, önceki gün İstanbul’a döndü ve cumartesi gecesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda vereceği konser için provalara başladı.

Türkbükü güzeli

Ivana Sert, yaz aylarını Bodrum-Türkbükü’ndeki evinde geçiriyor. Ivana Hanım, sahile her indiğinde tüm bakışları üzerinde toplamayı başarıyor. Kendi tasarladığı cesur bikinileriyle dikkat çeken Sert, önceki gün yine ilginç tasarım mayokinisiyle Türkbükü sahilindeydi...

Zatürree oldu

Sortie’nin sahibi Varol Kaynar, iki gündür evinde yatak döşek yatıyor. Bunun nedeni ise geçtiğimiz hafta çıktığı Türkbükü tatilinde, klimalı ortamda saatlerce kaldığı için zatürreeye yakalanması. Doktorunun yazdığı ilaçları kullandığını söyleyen Varol Bey, “Hafta sonuna kadar iyileşir, işimin başına dönerim” diyor.

Konserler Teoman ile başlıyor

Bodrum Cruise Port’ta Yaz Geceleri Konserleri başlıyor. İlk kez düzenlenecek organizasyon, 31 Temmuz’da Teoman ile start alacak. Ardından 7 Ağustos gecesi Yaşar, 15 Ağustos gecesi ise Mazhar-Fuat-Özkan sahne alacak. Konserlere giriş ücreti 40 TL olarak belirlendi.
Yazarın Tüm Yazıları