Otorite ve güç açığa çıkıyor

Köklü değişiklikler için zorlayan olayların açığa çıkacağı bir gün. Fakat aynı zamanda disiplini simgeleyen Satürn’ün uyumlu etkisi tedbirli davranmayı da beraberinde getiriyor.

Katı bir tavır ve sert duygular açığa çıkabilir fakat bu durum zorlayıcı olaylar karşısında sakin kalabilmeyi ve olayları kontrol alabilmeyi sağlayacak. Özellikle güvenli durumu sarsabilecek olayların meydana geldiği sırada güçlü ve kararlı bir tavır sergileyebilmek, istenmeyen durumların ortaya çıkmasına izin vermeyecek. Otorite ve gücün açığa çıkacağı ve sert olayların kontrol altına alınabileceği bir gün.

Boğa burcu kadınları ve aşkları

İlkbaharın belirgin ve kararlı olduğu bu devre içine doğan Boğa Kadınları, içine doğdukları mevsimin tipik özelliklerini gösterirler. Son derece bakımlı, güzelliğe önem verdikleri ölçüde rahatlarına düşkündürler. Güvenli ortama ihtiyaçları vardır ve gelecek kaygısından uzaklaştıkları ve kendilerini güvende hissettikleri ölçüde güzelleşir ve sevgilerini yansıtırlar.

Bir Boğa Kadınına aşıksanız, endişeli duygular içine girecek şekilde davranmamalısınız. Onun güvenini kazanmayı başardığınız andan itibaren sizi öylesine rahat ettirecektir ki, sizin sevdiğiniz ve istediğiniz ne varsa bütün bunları sizin adınıza düşünecek ve yapacaktır.

Akşam yorgun geldiğiniz zaman sevdiğiniz yemekler ve özenle hazırlanmış çiçeklerle süslenmiş bir masa ve sevdiğiniz müzikle sizi karşılayacaktır. Tabii sizi karşılamak için kendisini süslemeyi de ihmal etmeyecektir. Ve tüm bunları size olan sevgisi devam ettiği sürece yapacaktır. Hem de sadece sizin için değil, eve davet ettiğiniz arkadaşlarınız için de öylesine muhteşem masalar hazırlayacaktır ki, dostlarınızın ve arkadaşlarınızın önünde sizi onurlandıracaktır.

Boğa Kadınları sevdiklerini manasız kıskançlıklarla hırpalamaz ve yormaz. Buna karşılık onun kıskançlık duygularını ölçmeye çalışmamanızı tavsiye ederim. Çünkü gerçekten onu zorlayacak olursanız, karşınızdaki dişilik abidesi gibi duran kadının yerine başa çıkılmaz müthiş bir savaşçıyla karşılaşmış olursunuz. Ve tavsiyem onun şiddetli öfkesini uyandırdığınız zaman ortalıkta dolaşmamanız. Hele karşısında hiç durmayın ve öfkesinin yatışmasını bekleyin. Sonra bir demet kırmızı gül veya değerli bir hediye ile gidin. Özellikle sevdiği bir hediye ile karşısına çıkacak olursanız size olan duyguları yeniden canlanacaktır.

Boğa Kadınlarının güçlü bir erkeğe ihtiyaçları vardır. Olaylara ve her şeye (buna kendi de dahildir) hakim olduğunu anladığı bir erkeğin yanında tam bir dişidir. Fakat evi çekip çeviremediğinizi gördüğü anda hakimiyeti eline alacak ve hatta bütçeyi kendi kontrolü altına almak isteyecektir. (Üstelik çok da başarılı olacaktır) Tabii bu sırada onun yumuşak başlı dişi tavrı ortadan kalkmaya başlayacaktır. Özellikle gelecek endişeleri içine girdiği zaman son derece huysuz ve huzursuz biri olup çıkar.

Boğa kadınları lüks peşinde değildir fakat ihtiyacı olan konforun sağlanmasını ve güvenli ortamın yaratılmasını bekler. Onu rahat ettirdiğiniz ölçüde sizi rahat ettirecek ve mutlu olmanız için bütün konforunuzu sağlayacaktır.
Yazarın Tüm Yazıları