Otizmli çocuklara destek tohumu

Bu yıl 10’uncu yaşını kutlayan Tohum Otizm Vakfı’nın düzenlediği “Alışveriş Şenliği”ne iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Haberin Devamı

Vakıf başkanı Mine Narin’in ev sahipliği yaptığı etkinlikte ünlüler tezgâh açıp satış yaparken, aynı zamanda otizmli çocuklara da destek oldu.
Suzan Sabancı Dinçer’in kızı Ceyda Dinçer’in “Yeniköy Yalıları” konulu fotoğraf sergisinin de açıldığı etkinlikte ayrıca Zeynep Fadıllıoğlu, Dr. Osman Oymak, Osman Serim ve Prof. Dr. Yankı Yazgan gibi alanlarında uzman 10 isim söyleşi düzenledi. Elde edilen gelir, Tohum Otizm Vakfı’na aktarıldı.

Meksika Devlet Başkanı’nı ‘Tavla’dı

Yaz-kış dünyaca ünlü isimleri ağırlayan Reina, geçtiğimiz günlerde Türk–Meksika İş Forumu’na katılmak üzere Türkiye’ye gelen Meksika Devlet Başkanı Enrique Pena Nieto’nun da tercihi olmuştu.
Su Entertainment Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koçarslan’ın Reina yazılı özel bir tavla ve Reina Müzik CD’leri hediye ettiği Devlet Başkanı, önceki gün de ailesi ve bakanlarıyla SuAda Club’ı ziyaret etti.
Türk mutfağına ve İstanbul Boğazı’na hayran kaldığını söyleyen Enrique Pena Nieto, Asya ve Avrupa’nın tam ortasında hatıra fotoğrafı çektirirken, misafirperverliğinden hoşnut kaldığı Memet Koçarslan’ı da yılbaşında Meksika’ya davet etti.

Haberin Devamı

Sunset’te Latin ateşi

Ulus Parkı içinde hizmet veren Sunset Grill & Bar, yemekleri ile olduğu kadar eğlencesi ile de adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz yaz ünlü DJ’lerinin performans sergilediği Sunset, pazar günleri de Havana Salsa Grubu’nun müzikleri eşliğinde soğuk kış gecelerini Latin ateşi ile ısıtıyor.

Yazarın Tüm Yazıları