Organizasyonlar artıyor

Merkür bugünden itibaren Aslan burcunda ilerlemeye başlıyor.

Merkür’ün düzelmesiyle birlikte Merkür’ün sembolize ettiği konularda meydana gelen aksaklıklar da düzelmeye başlıyor. Özellikle iletişim, yazışmalar, evraklar ve bunlara bağlı sorunlar çözülmeye başlıyor. Gösteri dünyasına yönelik organizasyonların hareketlendiği bir dönem. Sergiler ve sanatsal faaliyetlere yönelik projeler başarıyla uygulanabilir.

Merkür gösterisi

Geri giden Merkür’ün düzelmesiyle birlikte geçen yıl meydana gelen ve bu sene tekrarlayan ilginç işaretin çözülme zamanı.

2003 Ağustos-Eylül döneminde Başak burcunda geri gitmeye başlayan Merkür’ün Balık burcundaki Uranüs ile zıt açı meydana getirdiği gökyüzü konumu, bu sene yine aynı dönemlerde, hemen hemen aynı şekilde oluştu.

Geçen yıl başlayan ve bir türlü sonuçlanmayan, yarım kalmış işlerin bu sene tekrar gündeme gelip zorlayıcı olaylar meydana getirerek tamamlanmasını sağlıyor. Özellikle son iki aydır zor günler geçirenler, yani gökyüzünün bu konumundan etkilenenler için bugünden itibaren yeni bir zaman başlıyor.

Aslında geçen yıl başlamış olan işlerle ilgili karmaşa, yaşantınızda değiştirmek zorunda kaldığınız veya istemediğiniz halde değiştirdiğiniz, ya da isteyerek değiştirdiğiniz ne varsa bütün bunların çözümleneceği bir döneme giriyoruz.

Bugünden itibaren yaklaşık bir yıldır oluşan ve olgunlaşan olaylar şimdi belirginlik kazanacak ve son şeklini alacak. Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenenler, öncelikle Balık, Başak, İkizler ve Yay burçlarının ilk derecelerinde doğmuş olanlar. Ayrıca doğum anında Yükselen, Ay veya kişisel gezegenler (Merkür, Venüs, Mars) olanlar.

KİTAP

MAYA TAKVİMİ

Maya Takvimini inceleyen Carl Johan Calleman ‘Dünya Sağlık Örgütü’nde kanser uzmanı’ olarak hizmet etmiş, fiziksel biyolojide Ph.D. derecesine yükselmiş biri. 1979’da Maya Takvimini incelemeye başlamış. Yazdığı ‘Maya Takvimi ve Bilincin Dönüşümü’ adlı kitabı spiritüel bir yaklaşım içinde ilginç açıklamalar içeriyor. ‘AKAŞA’ yayınlarından çıkan bu kitap çağımız düşüncesine yeni bir boyut getiriyor. Kitabı okurken tarih ve matematik bilgileriniz tazelenirken kelime hazineniz genişleyecek.
Yazarın Tüm Yazıları