Ölüme bile meydan okunabilir

Sabahın erken saatlerinde Mars-Pluto arasındaki etkileşimi Ay tetikleyecek. Aynı zamanda Venüs’ün uyumlu etkisi, duyguların açığa çıkacağını ve meydana gelen zorlayıcı olaylarla başa çıkabilecek güç ve duyguyu yükselteceği söylenebilir.

Bugün büyük riskler alınabilir ve müthiş bir cesaret sergilenebilir. Ölüme meydan okuyan duygu ve düşüncelerin açığa çıkacağı bir gün. Değiştirici ve zorlayıcı olaylar karşısında sağlam ve dirençli durulabilir. Aynı zamanda aşk potansiyelinin yüksek olacağı bir gün.

MEKTUPLAR

RUMUZ: PEMBE KUŞLAR

Büyük hedefleri olan bir Aslan olarak tarif ettiğiniz kişinin yükselen burcu Terazi. Aranızdaki uyumluluk astrolojik açıdan farklı özellikler gösteriyor. Sizin doğum haritanızdaki Pluto’nu sembolize eden biri olma ihtimali kuvvetli.

Yani endişeleriniz boşuna değil. Fakat ona karşı daha dikkatli davranmanız gerekir. Sizin tavırlarınız onu hem çok kızdırıyor fakat aynı zamanda son derece etkileniyor.

Ancak doğum haritasındaki Ay’ın konumu hem hafızasının çok kuvvetli olduğunu, hem de algılamasının yüksek olduğunu işaret ediyor. Aranızda farklı bir çekim var. Sanırım bu ilişki birbirinizi eğitmenizi sağlayacak önemli bir tecrübe olacak her ikiniz için. Ağustos ayından sonra tedbirli olmalısınız. Onu zorlamaktan kaçının.

Özellikle Ekim-Aralık dönemi en fazla tedbirli olmanız gereken dönem. Bu dönemde siz de son derece gergin ve öfkeli olabilirsiniz.

RUMUZ: ZEYNEP

Sağlığınızla ilgili endişelerden uzaklaşmak için düşünce biçiminizde değişiklik yapmalısınız. Çünkü korkularıyla karşılaşan birisiniz. Doğum haritanızda Ay’ın konumu korkularını yaratabilme potansiyeline sahip olduğunuzu gösteriyor.

Hayal ettiğiniz ve etkilendiğiniz durumlar meydana geliyor. Zaten siz de bunun farkındasınız fakat henüz tam tarif edemediğiniz için anlamıyorsunuz. Şimdi kendinize ne yaptığınızı öğrenmiş bulunuyorsunuz. Özellikle karşılaştığınız bir durum duygularınızı uyandırdığı zaman içiniz çekiliyormuş gibi olması, o sırada sizin bu durumu yarattığınızı işaret ediyor. Aslında çok büyük bir enerjiye sahipsiniz.

Ancak bunu yıkıcı yönde kullanmak yerine yapıcı ve kendinizi yükseltecek şekilde kullanmayı öğrenirseniz, tem zıt etkiyi meydana getirebilirsiniz. Böylece olumsuz durumları olumluya çevirebilirsiniz.

RUMUZ: ANLAŞAMIYORUZ

Astrolojik açıdan eşinizle uyumluluğunuz elbette var. Fakat her ikiniz de birbirini zorlayan ve hakim olmak isteyen bir tabiata sahipsiniz. Yönetme arzusu her ikinizde de çok fazla gelişmiş olduğu için aranızda küçük konular bile soruna dönüşüyor. Aslında hükmetmek yerine anlamaya çalışırsanız, evliliğinizi kurtarmanız mümkün.

Ekim-Kasım dönemi birbirinizden ayrı kalabilirsiniz. Bu sırada olaylara ve duygulara kendinizi fazla kaptırmayın ve dikkatinizi kendinize yönelterek anlamaya çalışın. Aslında biraz fedakarlık gerekebilir. Fakat söylediğiniz kadar aşıksanız zaten fedakarlık yapmanız gerekir. Sevgi ve fedakarlık bir arada bulunur.
Yazarın Tüm Yazıları