Olaylar görünür hale gelecek

Bugün Balık Burcunda dolaşan Uranüs’ün şaşırtıcı etkilerini yaşayacağız.

Bilinçaltının derinliklerinden açığa çıkacak farklı yönlerimizi keşfetmek için uygun bir gün. Hatta bilinçaltının uyandırılmasını sağlayacak cihazların keşfedildiğini öğrenebilir, duygularımızda büyük değişikliklere neden olabilecek gelişmelerden haberdar olabiliriz. Başak Burcunda dolaşan Ay, Jüpiter ile kavuşum yapıyor ve Uranüs’ü tetikliyorlar. Aynı zamanda Boğa burcunda dolaşan Merkür, hayal enerjisi Neptün’ü zorlarken, Mars- Satürn kavuşumu ile uyumlu etkileşim içinde bulunuyor. Gökyüzünün bu konumu son derece ilginç, şaşırtıcı ve değiştirici olayların görünür hale geleceğine işaret ediyor.

İkizler burcu kadını ve aşkları

İkizler burcunun yönettiği ilkbaharın son döneminde doğan kadınlar son derece hareketli ve meraklıdır. Çevresiyle ve yakınlarıyla çok ilgili olan İkizler kadınları, olan biten her şeyden haberdar olmak isterler. Bu nedenle haberleşmek onlar için çok önemlidir. Telefon ve iletişim cihazlarının hepsini kullanabilir, kapalı bir yerde uzun saatler bulunmaya katlanamazlar. Yani masa başı işleri onlara göre değildir. Şayet masa başında çalışmak zorundaysa iletişim gerektiren ve bol telefon görüşmelerinin yapılacağı bir çalışma içinde bulunacaktır. Yoksa bunalıma girer. İkizler kadınları içine doğdukları mevsimin hareketli tabiatını gün içinde değişen görünümleriyle de yansıtırlar. Son derece klasik bir kıyafetle dolaşırken, biraz sonra yataktan kalkmış görünümü veren saçlarıyla üzerine rastgele geçirdiği bir pantolon ve buluzla dolaşarak şaşırtır. Cinsel cazibe, dişiliğini vurgulayacak bir tarzı İkizler kadınlarında nadiren görürsünüz. O daha çok entelektüel faaliyetler, el becerisini sergileyeceği ortamlar içinde bulunmayı tercih eder.

Hızlı ve pratik olduğu için gerektiğinde muhteşem sofralar kuracaktır. Fakat onun daima çeşitli yemeklerle bezenmiş masalar kurmasını beklemeyin. Mutfakta uzun saatler geçirmekten sıkılır. Çünkü dışarıda öğrenilecek, görülecek pek çok şey vardır. Şayet bir İkizler kadınıyla birlikteyseniz onu özgür bırakın, değişen hallerine uyum sağlayın. Onun tabiatına uygun davrandığınız zaman size sürprizler yapacak, şaşırtacak, pek çok kadınla birlikteymişsiniz duygusunu uyandıracaktır.

Astrolojik ilişkiler

Zarif rumuzlu mektup ‘rüyalar’ hakkında yazacağımı vaat ettiğim yazıyı ne zaman yazacağımı soruyor ve son derece ilginç rüyalar gördüğünü belirtiyor.

Rüyalar konusunu en kısa zamanda yazacağım. Sizin sözünü ettiğiniz rüyalar ise gerçekten çok zengin motiflerle dolu. Vermiş olduğunuz doğum zamanınızla ilgili yaptığım incelemelere göre zaten hayal gücünüzün yüksek olduğu ve hassas bir yapıya sahip olduğunuz görülüyor. Şu sıralarda doğum haritanızı Neptün tetiklemiş ve bu potansiyeliniz harekete geçmiş. Bu rüyaları yazın ve aradan zaman geçtikten sonra tekrar okuyun ve anlamaya çalışın. Anlattığınız rüya, fiziksel hayatta yaşayacağınız bir tecrübenin rüya boyutunda yaşanmış olduğunu gösteriyor. Madde dünyasında yaşadığımız olayların aslında öğreneceğimiz bilgiler içerdiğini kabul edersek, aynı zamanda rüya boyutunda da tecrübelerimizin devam ettiğini anlayabiliriz ve bizi derinden etkileyen duygularımızı tanıyabiliriz.
Yazarın Tüm Yazıları