Ne selam ne sabah

İstanbul Motor Piston’un ortaklarından Mehmet Dereli, çocuğunun annesi olan eski manken Şebnem Dinçgör ile geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Ardından Hülya Avşar ile kısa süreli bir flört yaşayan Mehmet Dereli bir anda magazin basınının ilgi alanına girdi. Hülya Avşar ile olan ilişkileri başlamadan biten Dereli’nin adı şimdilerde Ece Gürsel’le anılmaya başlandı. Kral TV Müzik Ödülleri sonrası Ali Taran ile birlikte yemek yerken görüldüğü iddia edilen Gürsel, katıldığı bir TV programında “Ali Taran’ı ömrümde ne bir yerde görmüşlüğüm, ne selamlaşmışlığım, ne de tanışmışlığım var. Yanımdaki erkek Ali Taran değil Mehmet Dereli” demişti. Bunun üzerine Mehmet Dereli’yi aradım. Dereli, Etiler’deki Sarıhan adlı çorbacıda Ece Gürsel’in de olduğu kalabalık bir arkadaş grubuyla yemek yediklerini söyledi ve “O gece Ece Hanım’la selamlaşmadım bile” diye konuştu.

Prensesleri giydiriyor

Atıl Kutoğlu, geçtiğimiz hafta Kayra Şarap Festivali kapsamında Park Hyatt Otel’de bir davet vermişti. Avusturya Prensesi Camille von Habsburg ve Prenses Nilüfer Sultan’ın da aralarında olduğu iş ve sanat dünyasından ünlü isimleri ağırlayan Kutoğlu, istek üzerine Avusturya Kraliyet Ailesi mensupları için özel bir koleksiyon hazırladı. Kutoğlu’nun Avusturyalı ressam Klimt’in bir tablosundan esinlenerek hazırladığı dore payetli tuvaleti çok beğenen Prenses Camille von Habsburg, bu kıyafetin değişik renk ve farklı modellerini Avusturya’daki aile üyeleri için sipariş vermiş.

Haberin Devamı

100 Çocuk 1000 Renk

Çağdaş Eğitim Vakfı’nın bu yıl 17’ncisini düzenlediği ‘100 Çocuk 100 Renk’ resim sergisi, İstanbul Ritz Carlton Otel’de açıldı. Açılışını ressam İbrahim Balaban’ın yaptığı, Turgut Akan İlköğretim Okulu, Hürriyet İlköğretim Okulu ve Şair Nigar İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilerinin dereceye giren resim çalışmalarının olduğu serginin açılışına Çağdaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri Berrin Yoleri, Dilek Türker, Arzu Sabancı, Revna Demirören ve Gamze Aksoy da katıldı.

Tasarımcı patron

40 yılı aşkın tekstil sektöründe olan Gusto’nun Yönetim Kurulu Başkanı Pelin Mete, tüm koleksiyonlardaki tasarımlara da imza atıyor. 2012 ilkbahar- yaz sezonunda 1950’li ve 60’lı yıllara gönderme yapan Gusto’nun, pastel renklerin hakim olduğu koleksiyonda, renkli pantolonlar, retro dantel elbiselere de yer veriyor.

Haberin Devamı

Queen’s Day kutlandı

Hollanda ve Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 400. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen “Queen’s Day” etkinlikleri Hollanda Kraliyeti Başkonsolosluğu himayesinde kutlandı. The Hall İstanbul organizasyonuyla düzenlenen “Queen’s Day” etkinlikleri İstiklal Caddesi’ndeki şenlik yürüyüşle başladı. Eğlenceli müzik ve performansları ile “Q’day Brass Band” kalabalığı coştururken, Hollandalı DJ Franky Rizardo, The Hall İstanbul’daki performansıyla eğlence dolu saatler yaşattı.

Mojito festivali

Big Chefs, 1 Eylül’e kadar Mojitofest’ee ev sahipliği yapacak. Mojito Fest kapsamında, Türkiye genelindeki 13 Big Chefs şubesinden, 13 yetenekli barmenin üreteceği farklı reçetelere sahip mojitolar, 4 ay boyunca Big Chefs menüsünde misafirlerin beğenisine sunulacak.

Yazarın Tüm Yazıları