Müthiş bir irade ortaya çıkacak

Bugün gökyüzünün konumu tedbirli davranmak gerektiğini işaret ediyor.

Boğa burcundaki Ay, Akrep burcundaki Mars’ı öğle saatlerinde tetikleyecek ve bilinçaltının derinliklerinden yükselen duygular görünür hale gelecek. Fakat aynı zamanda Yengeç burcundaki Satürn’ün uyumlu etkisiyle duyguları disipline etmek mümkün olacak. Kuvvetli isteklerin açığa çıkacağı bu gün, son derece sabırlı ve kararlı bir tavır sergileyerek müthiş bir irade ortaya konulabilir. Yolculuklar sırasında ortaya çıkabilecek gerilimli olaylar, irade ve otorite sergilenerek kontrol altına alınabilir.

Oğlak burcu erkekleri

Son derece gerçekçi olan Oğlak erkekleri içine doğdukları mevsimin özelliklerini çok güçlü bir biçimde yansıtırlar. Maddenin sert ve belirgin biçimi ile bütünleşen Oğlak erkekleri de kendilerini aynı şekilde ifade ederler. Güçlü, dayanıklı, tahammüllü, sabırlı ve serinkanlı duruşuyla bir öğretmen edası içindedir. Gerçekten de maddeyi bilir ve sorduğunuz zaman çok iyi tarif eder. Fakat öğretmek için uğraşmaz, sadece öğrenmek isteyenlere anlatır.

İçe dönük bir tarafları olsa bile dış dünya ile son derece ilgilidir. Zaten maddenin içinden çok dışıyla, yani görünen gerçeklerle ilgilendikleri için fazla derinleşmezler. Buna pek fazla ihtiyaçları da yoktur, zaten bildiğini düşünür.

Bir Oğlak için önemli olan görünen gerçekleri bilmek ve hakim olmaktır. Böylece zirve yolculuğunu gerçekleştirebilir. Hayaller ve sanrılarla uğraşacak zamanı da yoktur.

Çünkü Oğlak erkekleri zamanı çok önemser ve maksimum kullanmaya çalışır. Bu nedenle bir Oğlak erkeğine aşıksanız, verdiğiniz sözü zamanında yerine getirmeli ve randevularınıza vaktinde gitmelisiniz. Beklemekten sıkılmaz, son derece sabırlıdır fakat sabrını test etmenizi pek tavsiye etmem. Sert ve şiddetli tepkiler göstermeyecektir fakat size karşı duyguları zayıflayacaktır. Çünkü Oğlak erkeklerinin, bir Boğa kadar olmasa bile güvenmeye ihtiyacı vardır. Kendisini bildiği ölçüde sevdiği kadını da bilmek ister ve bunu davranışlarını izleyerek öğrenir.

Oğlak erkekleri davranışlardan ve sözlerden çok etkilenir. Davranış ve sözlerin altındakini anlamaya çalışmaz. Bu nedenle ona imalarda bulunmaktan kaçının. Gerçek duygunuzu ve ne istediğinizi açık biçimde ifade edin. Sizi anlayacaktır.

Oğlak erkekleri pratik, neşeli, iyi yemek yapan ve hayatını kolaylaştıran kadınlardan hoşlanır. Böyle bir kadın aynı zamanda ulaşılmaz görünüyorsa ilgisi daha da artar. ‘Küçük dağları ben yarattım’ edasıyla dolaşan kadınlar Oğlak erkeklerine çekici gelir. Bu nedenle yüksek statüden gelen kadınlarla ilgilenir.

Oğlak erkekleri kolay aşık olmaz fakat aşık oldukları zaman ilişkileri uzun solukludur. Çünkü zirveye ulaşabilmesi için düzenli bir hayata ihtiyacı vardır ve bunu sağlayacağına inandığı kadınla evlenir. Sorumluluk duygusu çok gelişmiş olduğu için ev, çocuklar ve aile büyüklerine karşı görevlerini dikkatle yerine getirir. Bütün bunlarla birlikte bir de ulaşılmaz aşkları vardır.

Aşık olup unutamadıkları, uzaklarda bir yerlerde belki de görmelerinin pek mümkün olmadığı, belki de zaman zaman görüşebildiği masalsı aşkları olabilir.
Yazarın Tüm Yazıları