Monako’da prensle dans ettiler

Avrupa’nın en önemli yardım etkinliklerinden Kızılhaç Balosu’nun 64’üncüsü, Prens II. Albert ve Prenses Charlene’in ev sahipliğinde Monako’da düzenlendi.

Haberin Devamı

3 Ağustos’ta düzenlenen Kızılhaç Balosu’na aralarında Demet Sabancı Çetindoğan, kızları Merve ve Pırıl, Siren-Gökhan Çarmıklı, Ayten-Osman Topçu, Ceylin-Erol Özmandıracı, Sema Basa ve Didem Çapa’nın da olduğu Türk misafirler de katıldı.
850 seçkin davetlinin yer aldığı balo, Scorpions’ın şarkıları ve havai fişek gösterileriyle renklendi. Balo, dünyaca ünlü DJ Boy George’un performansıyla geç saatlere kadar devam etti.
Baloda Prens ve Prenses ile birlikte pistte dans eden İstanbul’un ünlü simaları, Monako’da Australian Pink Floyd konserini de izledi.
Türkler’i Kızılhaç Balosu’na götüren Monte Carlo La Société des Bains de Mer (SBM) şirketinin Türkiye temsilcisi Hülya Biren ile World Travel Channel’ın sahibi Demet Sabancı Çetindoğan, 31 Ağustos’ta oynanacak, Arda Turan ve Emre Belözoğlu’nun da forma giyeceği Atletico Madrid-Chelsea Süper Kupa final maçını izleyecek Türk misafirleri de Monaco Louis II Stadı’nın onur tribününde ağırlayacak...

Haberin Devamı

GECE KUŞU

Sortie’den canlı yayın

Erol ve Varol Kaynar kardeşlerin sahibi olduğu, yaz aylarının popüler adreslerinden Sortie ile Ali Karacan’ın sahibi olduğu Number One FM işbirliği yaptı. Cumartesi geceleri 00.00-02.00 arasında Sortie’den canlı yayın yapacak olan Number One FM, Sortie’ye gidemeyenler için eğlenceyi evlere taşıyacak.

Yazarın Tüm Yazıları