Metin olacaksınız

Değiştirici olayların açığa çıkarak gerilim yaratması mümkün fakat bugün tedbirli ve dirençli duygular açığa çıkacak.

Serinkanlı ve olayları anlamaya çalışan bir tavır içinde bulunmak, zorlayıcı durumlar karşısında sabır göstermeyi sağlayacak.

Bugün içinizden yükselen kuvvetli duyguların zorlayıcı olacağını fakat bunu denetlemenin de mümkün olabileceğini söyleyebilirim. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik değişiklikler karşısında metin ve sabırlı olunacak bir gün.

Genç enerjinin yaşla ilgisi yok

Yaşınız ne olursa olsun, yeter ki, enerjiniz genç olsun. Peki bu nasıl olacak?

Sahip olduğunuz enerjinin genç ya da ihtiyar olması tamamen kişinin düşünce ve hissettiklerinin bir ürünü. Evet, yaşlı demiyorum. Çünkü, yaşınız çok ileri olabilir fakat, enerjiniz gençtir. Üstelik kişinin enerjisi genç olduğu zaman bu enerji dış görünümünüze de yansıyor. Tabii sadece dış görünüme değil, bütün davranışlarınıza ve hatta hayatı yakalayabilmenize kadar her şeye yansıyor.

Öylelerini gördüm ki, yaşı çok genç olduğu halde enerjisi ihtiyardı. Sanki dünyanın tüm geçmişini sırtında taşıyormuş da bitap düşmüş gibi halleri vardı.Bezgin görünümleriyle yaşlarının en az iki katını gösteriyorlardı. Enerjisi ihtiyar olan böyle biri ile karşılaştığınız zaman kendinizi kara deliğin girdabına yakalanmış bir yıldız gibi hissediyorsunuz.

Karşınızdaki kişi sanki dipsiz bir kuyu ve siz de bu kuyuya düşüyormuş, duygusuna kapılıyorsunuz. Hele o anda enerjiniz orta derecelerde bulunuyorsa, vay halinize.

Enerjinizin yüksek olduğu bir anda karşılaştıysanız, fazla mesele yok. Kendinizi onun çekiminden uzaklaştırmanız an meselesi. Fakat, yine de onun güçlü çekimini kuvvetle hissedeceksiniz. Sakın kendinizi bırakmayın. Mümkün olan en kısa sürede oradan uzaklaşın. Ve sakın ona projelerinizden bahsetmeyin. Genç enerjilerin en tipik özelliği daima yaratıcı projeler üretebilmesidir. Üstelik bu projelerinin büyük bölümünü hayata geçirmeyi başarırlar. Yani son derece ilginç girişimlerde bulunurlar.

Bu tip enerjilerin diğer özelliği ise, girişimlerine istedikleri desteği sağlayabilmeleridir.

Çünkü, sahip oldukları enerjiyi çevrelerine öyle bir yayarlar ki, onun yapabilme gücü olduğunu içinizde hissedersiniz. Ve tabii böyle birini geri çevirmeniz mümkün değildir. Üstelik, denenmiş olanın çok dışındaki projeleri önünüze getirip sunabilir ve siz gözünüzü bile kırpmadan bunu desteklersiniz. Çok da doğru yaparsınız. Çünkü, genç enerjilerin yapamayacağı şey yok gibidir.

İhtiyar enerjinin bulaşıcı olduğu gibi genç enerji de sizi sarıp sarmalar ve etkilenirsiniz.

Aslında bizim için gerçeğin iki yüzü var. Olumlu ve olumsuz tarafları. Yani negatif ve pozitif yanı. Biri olmazsa olmaz. Fakat, sevimli, güzel ve çekici olanı kabul göstermek ve sevmekten daha kolay bir şey yoktur. Zaten, çirkin, itici ve soğuk olanı kim ister ki... Fakat, onun da içinde çekici taraflar olduğunu düşünüyorum. Tıpkı ying-yang sembolü gibi.

Ve taa içini görebilmek için, enerjinizin genç olması gerekiyor. Enerjinizin genç olması sizin yaşam enerjisiyle bağlantınızın gücünü gösteriyor. Ve işte bu enerjinin yaptırım gücü de çok yüksek oluyor. Yaratıcı fikirleri oluşturan ve başarılı girişimlerin itici kuvveti işte bu genç enerji. Ve bu enerjinin yaşınızla hiçbir bağlantısı yok. Sadece sizin duygu ve düşüncenizle bağlantılı. Güzel bakın, güzel görün ve güzel hissedin ki yaşam enerjiniz yükselsin!
Yazarın Tüm Yazıları