Mermerci Ailesi’nin damatları buluştu

Derin Mermerci, sevgilisi Cem Aydın’ı ablaları ve enişteleriyle tanıştırdı.

Haberin Devamı

Derin Mermerci, oyuncu Kaan Urgancıoğlu’yla kavga dövüş ayrıldıktan sonra NTV’nin eski CEO’su Cem Aydın’la yeni bir aşka yelken açmıştı. Bugüne dek yaşadığı ilişkilerde aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan Mermerci’nin Aydın’la aşkının sonu ne olur bilinmez. Ancak görünen o ki, Cem Aydın kısa zamanda Mermerci Ailesi’yle kaynaşmış. Aydın, sevgilisinin ablaları Tansa ve Yosun’la tanışmış, onlar ve eşleri Can Ekşioğlu, Oliver Reza ile fotoğraf çektirmiş. Derin Mermerci de o mutlu aile fotoğrafını Instagram’da paylaşmış.

Derede heykel sergisi

Sanatı insanın ayağına götürmek lazım diyen ressam ve heykeltıraş Hüsamettin Koçan, heykellerini Şebnem-Sedat Uyar’ın sahibi olduğu Golden Key Bördübet Otel’deki dere üzerinde sergiliyor. Heykeller, dağlardan gelen tatlı suyun denizden gelen tuzlu suya karıştığı noktada sanatseverlerle buluşuyor.

Haberin Devamı

Aktör sevgiliyle tatile çıkacak

Çocuğunun babası Mehmet Dereli’den geçen yıl ayrılan ve İtalyan asıllı oyuncu Edoardo Costa ile aşk yaşamaya başlayan Şebnem Dinçgör, geçtiğimiz gün Bodrum’da işadamı Selim Yerebakan’ın Magnum adlı sürat teknesinde görüntülenmişti. Çıkan haber üzerine Şebnem Dinçgör aradı, Yerebakan’la arkadaş olduklarını söyledi. Dinçgör, Edoardo Costa’yla ilişkisinin altı aydır devam ettiğini, Costa’nın yakında Türkiye’ye geleceğini ve birlikte tatil yapacaklarını açıkladı.

Müzede düğün

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Acun Medya’nın genel müdürü Oktay Yılmaz, işadamı Nazım Malatyalı’nın kızı Nazlı Malatyalı’yla Ural Ataman Klasik Otomobil Müzesi’nde evlendi. Tarihi otomobillerin arasında düzenlenen düğün töreninde çiftin nikâhını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı. İş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin yalnız bırakmadığı çift, balayı için Bali’ye gitti.

Bodrum’da “Dang Dang”

Dang Dang şarkısının yaratıcısı Zumas & Sol Noir, Bodrum Club Catamaran’da müzikseverlerle buluştu. Dünyanın birçok yerinde performans sergileyen Zumas & Sol Noir, iki saat boyunca çaldığı müziklerle hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı.

Haberin Devamı

Fadıllıoğlu’na kral ödül

Ulus 29 ve Çubuklu 29’un sahibi Metin Fadıllıoğlu’nun eşi Zeynep Fadıllıoğlu, iç mimarlığa soyundu. Aralarında Şakirin Camii’nin de olduğu birçok mekâna imza atan Fadıllıoğlu’nun başarısı, dünya çapında aldığı ödüllerle de tescillendi. Fadıllıoğlu’nun dizayn ettiği Martı Istanbul Hotel’in Regal Suite adlı kral dairesi Amerika’nın en çok takip edilen lüks yaşam stili dergisi Elite Traveler tarafından “gezegenin en iyi süitlerinden” seçildi. Martı Istanbul Hotel ayrıca ünlü seyahat dergisi Conde Nast Traveller tarafından dünyanın en iyi yeni 50 otelinin arasında yer aldı.

Paker’e emanet

İzmir ve Çeşme’deki birçok popüler adresin işletmeciliğini yapan Altuğ Paker, şimdi de ekibiyle birlikte Alaçatı Beach Resort’ün işletmesini üstlendi. Paker, turizmci Engin Kalafatoğlu’nun sahibi olduğu otelin “kaliteli tatil”in adresi olacağı
iddiasında.

Yazarın Tüm Yazıları