Mektuplar

* RUMUZ: Osiris21 Haziran, Güneş’in burç değiştirdiği gün.

Burcunuz İkizler de olabilir, Yengeç de... Doğum saatinizi bildirmemiş olduğunuz için burcunuzu belirleyemiyorum. Şayet günün ilk saatlerinde doğduysanız burcunuz İkizlerdir. Ancak öğle üzeri saatlerinden itibaren Yengeç burcuna geçiyor. Bilinçaltınızla ilgili sorduğunuz ilginç soruya cevap olarak kurtulmak istediğiniz fikirden meditasyon yaparak uzaklaşabilirsiniz. Ayrıca sevdiğiniz bir konuya yönelerek de dikkatinizi değiştirmeniz mümkün. Böylece görmüş olduğunuz tekrarlayan rüyadan kurtulabilirsiniz.

* RUMUZ: 2007 neler getirecek

Yükselen burcunuz Başak. Akrep erkekleri size çekici gelir. Onlardan pek çok şey öğrenebilirsiniz fakat baskı duygusu uyandırması ve sizi zorlaması da söz konusu. Evleneceğiniz kişinin sizi anlamasını bekliyorsunuz. İlişki anlayışınız yüksek. Sezgileri kuvvetli, sizi anlayan biri ile iyi bir evlilik yapabilirsiniz. Balık erkeklerini anlayışlı ve sezgisel bulacağınız için aranızda iyi bir anlaşma olabilir. 2007’nin ikinci yarısı ve 2008 yılı sizin için aşk ve evlilik açısından ilginç gelişmelerin olacağını gösteriyor.

* RUMUZ: Efsaneler

Araştırdığınız konular gerçekten sizi geliştirecek türden. Ancak okuduklarınızı uygulamanız zor olabilir. Özellikle sözünü ettiğiniz konular disiplin gerektiriyor ve üstelik hayatınızı da aynı şekilde disiplin altına almanız gerekiyor. Sadece meraklı bir okur ve bilgi biriktirmek şeklindeki çalışmalarınızı sürdürmeye devam edebilirsiniz. Bunun dışında kendi başınıza yapacağınız çalışmalar için daha fazla bilgi biriktirmiş olmanız gerekiyor. Yoksa bilinçaltına yapılacak yolculuklar gerçekten son derece zor ve kişi için bazı tehlikeleri içeriyor. Benim tavsiyem şimdilik okumaya ve araştırmaya devam edin. Öğrendiklerinizin karşılığını hayatın içinde anlamaya çalışın ve bazı küçük testler yapın. Ancak sözünü etmiş olduğunuz türden derin bilinçaltı çalışmalarına tek başınıza atılmayın. Bu çok büyük bir maceradır ve böyle bir maceraya atılırken kişinin iyi donanmış olması gerekir. Yani mağaracılık yapmak için hem ekipmanınızın iyi olması, hem de bir rehberin olması gerekir. Yoksa karşınıza bir mağara çıktı diye düşünmeden içine girip araştırma yapmak ve bilmediğiniz derinlerdeki dehlizlere dalmak pek akıllıca olmayacaktır.

Gizli toplantılar yapılacak

Bugün Mars burç değiştiriyor ve Kova burcundan çıkıp Balık burcuna giriyor. Gizli ilişkiler, gizlilik gerektiren konular, hastaneler ve cerrahlar için hareketli bir dönemin başladığını işaret ediyor. Akrep burcunda ilerleyen Ay, sabahın erken saatlerinde zihin faaliyetinin derinleşeceğini ve gizli toplantıların yapılacağını gösteriyor. Özellikle geleceğe yönelik kaygıların neden olduğu düşünceler yoğunlaşacak ve şimdiye kadar düşünülmemiş çözümler ortaya çıkacak.
Yazarın Tüm Yazıları