Longtable’da Gündüz daveti

Kısa süre önce açılmasına rağmen İstanbul gece hayatının en seçkin mekanları arasında yerini alan Longtable, geçtiğimiz gün iş dünyasının önde gelen isimlerini ağırladı.

Nursen Gündüz, Nişantaşı’ndaki The Sofa Otel’in içinde bulunan bu mekanda, aralarında Rahmi Koç’un da bulunduğu yakın dostları için bir yemek daveti verdi. Koç, bir ara New York’tan birkaç gün önce dönen mekan sahibi İzzet Çapa’yı yanına çağırarak "Tebrik ediyorum, ne New York ne de Avrupa’da uzun zamandır böyle lezzetli bir et yemiştim" dedi. Ardından da hatıra kalması için mönüyü imzaladı.

Kurdele yerine kravat kestiler

İtalyan restoran zinciri Pastarito, İzmir, Ankara, Suadiye ve Nişantaşı City’s’den sonra Akaretler’deki tarihi Sıraevler’de de şube açtı. Açılış davetine Pastarito CEO’su Gianluigi Contin ile Ebru Keser Erda ev sahipliği yaptı. İtalya’nın İstanbul Konsolosu Stefano Canero’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda tanınmış simanın katıldığı davetin en renkli dakikaları ise açılış kurdelesinin kesilmesi sırasında yaşandı. İtalyan adetlerinde açılış kurdelesi yerine ev sahibinin kravatının kesildiğini belirten Erda, kendisinde olmadığı için Contin’in kravatını kesmek durumunda kaldı.

The Marmara Bodrum sezonu partiyle açtı

The Marmara Hotels&Residences’a bağlı The Marmara Bodrum, sezon açılış partisini geçen hafta sonu verdi. Partide Ferrari sahipleri de ağırlandı. Türkiye’nin ilk "Small Luxury Hotels of the World" üyesi olan, aynı zamanda "5 Star Diamond Award" ödülü sahibi The Marmara Bodrum’un "yaza merhaba partisi"nin mönüsü, The Marmara Bodrum’un lezzet mimarları tarafından en ince detaylar düşünülerek hazırlanmıştı. Mönüde yer alan salatalıkta bakla, fava ve fesleğenli hellim şiş en çok beğenilen lezzetler arasında yer aldı. Davetliler, DJ Barış’ın performansıyla geç saatlere kadar eğlendi.

Bianca’yı 20 Haziran’da açıyor

Türkbükü’nün popüler plajlarından Bianca’nın sahibi Emre Ergani, yeni sezon öncesi hazırlıkları tamamlamak için nişanlısı Şebnem Işık’la birlikte Bodrum’a gitti. Ergani, açılışı 20 Haziran’da yapacağını ve Türk jet-set’ini bu yaz yine mekanında ağırlayacağını söyledi. Bu arada Ergani’nin geçen ay Cannnes’dan aldığı yan tarafı işlemeli pantolonuyla yeni bir akım başlatabileceğini de ekleyeyim! Hemcinslerinin onu örnek alması durumunda ışıltılı işlemelerin erkek gardıroplarına da girmesi kaçınılmaz...

Hamur açarken parmağını incitmiş

Nilgün Delikan’ın yemekle arası çok iyidir. Özellikle de hamur işleriyle... Nilgün Delikan’a geçtiğimiz akşam bir davette rastladım, parmağı bandajlıydı. Sonradan öğrendim ki bu hamur işi sevdası başına fazla kiloların yanı sıra bir dert daha açmış. Delikan evde oklavayla hamur açarken ters bir hareket yapınca parmağını incitmiş. Eli de o nedenle sarılıymış.

X6’ya özel tanıtım

Şıklık ve tasarımın BMW gücü ve performansıyla birleşiminden doğan BMW X6, geçtiğimiz gün Santral İstanbul’da verilen bir davetle tanıtıldı. Sema Basa, Seba Yüceylioğlu, Ayşe ve Mert Zorlu, Gaye ve Sait Sökmen, Fatoş Sohtorik, Meral-Fikret Yazıcı, Talha-Yonca Ebuzziya, Derya ve Tülin Kartoz, Sinan Kosif gibi İstanbul cemiyet hayatının seçkin simalarının katıldığı gecede, konuklar Orient Expressions’un müzikleri eşliğinde BMW X6’ların özel gösterisini izledi.

SATC kızlarına Yaycı tavsiyesi

Cellest Klinik Medikal Direktörü Şah Yaycı, Işıl Tan ve Seray Sever, tüm dünyada eş zamanlı olarak vizyona giren "Sex and The City" filmini Nişantaşı City’s’de birlikte izledi. Yaycı, "Bizim klinikte yapılan Nefertiti Lift uygulaması, 50 yaş ve üzeri kadınlara kısa sürede 40 yaş altı bir görünüm kazandırıyor. Boyun ve çene kısmını 5 dakikalık işlemle pürüzsüz hale getirebiliyoruz" diye iddia etti.

Bu parti kaçmaz

Kanyon Alışveriş Merkezi, özel bir hafta sonu etkinliği düzenliyor. 13-15 Haziran arasında yapılacak "Kanyon Urban Reflections Weekend"in açılış partisi "ELLE Urban Reflections Party" ise 13 Haziran akşamı verilecek. Tasarım, moda, fotoğraf, mimari ve metropol hayatının önde gelen isimlerinin buluşacağı bu parti şimdiden konuşulmaya başlandı bile... Gecede Fransız Yamakasi filminden aşina olduğumuz David Belle Le Parkour Team, Kanyon’un katları arasında uçarak muhteşem bir şov sunacak. Ardından bugüne kadar birçok platin albüme layık görülmüş CeCe Peniston’un şarkılarıyla mekan inleyecek.
Yazarın Tüm Yazıları