Günün menüsü 8 Haziran Perşembe: Bugün ne pişirsem? Akşama ne yemek yapsam? İşte kolay ve pratik yemek tarifleri listesi...
'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne pişirsem?' diye düşünüp, ne yapacağınıza karar veremiyorsanız hazırladığımız listeye göz atabilirsiniz. Özellikle çalışanlar ve kısıtlı zamanı olanlar için çare olacak kolay ve pratik tarifleri derledik. İşte çorbadan tatlıya seveceğiniz bir şeyler bulabileceğiniz günün menüsü...
Kabak çorbası tarifi
Oldukça sağlıklı bir sebze olan kabak ile çorba hazırlamaya ne dersiniz? Eğer düşünürseniz içinizi ısıtacak nefis bir lezzet sizi bekliyor. Kabak genellikle mücver ya da kızartmalarda tercih ediliyor. Ancak sütün de eklendiği kabak çorbası oldukça doyurucu ve besleyici. Dilerseniz et veya tavuk suyu da kullanarak lezzetini katlayabilirsiniz. Peki kabak çorbası nasıl yapılır? İşte kabak çorbası tarifi ve malzemeleri... Şimdiden afiyet olsun...
Tavuklu Maraş tava tarifi
Yöresel lezzetlerimizden Maraş tava tarifini bu kez tavuklu denemeye ne dersiniz? Orjinalinde kuzu eti ile hazırlanan Maraş tava, tavuklu versiyonuyla daha kısa sürede pişecek ve sofralarınıza lezzet katacak. Peki, tavuklu Maraş tava nasıl yapılır? İşte, tavuklu Maraş tava tarifi ve malzemeleri...
Salçalı makarna tarifi
Salçalı makarna, hem pratik hem de oldukça lezzetli bir tarif. Yanında köfte ve yoğurtla da nefis bir menü oluşturabilirsiniz. Ayrıca hızlıca bir şeyler hazırlamak isteyenlerin de kurtarıcısı. Dilerseniz salçalı makarnanın üzerine rendelenmiş kaşar peyniri de ekleyebilirsiniz. Peki salçalı makarna nasıl yapılır? İşte salçalı makarna tarifi ve malzemeleri... Şimdiden afiyet olsun...
İbiza tatlısı
İbiza tatlısı, çay saatleri için nefis alternatiflerden biri. Kakaolu muhallebisi, kıtır kıtır bisküvisi ve kremasıyla tarif listelerinin favorisi haline gelecek. Yapımı da oldukça kolay. Dilerseniz tatlınızı çilek veya fındıkla da süsleyebilirsiniz. Peki İbiza tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? Deneme isteyenler için ibiza tatlısı tarifi ve yapılış aşamaları hemen aşağıda. Şimdiden afiyet olsun...