Fotoğraflar: Foursquare
Cağ kebabının en iyisini yiyebileceğiniz İstanbul mekânları
Odun ateşinde pişen yumuşacık eti, közlenmiş biber, domates ve sıcacık lavaşla birlikte ağızları sulandırmaya yetiyor. İşte İstanbul'daki en iyi cağ kebabı mekanları...
Erzurum'un meşhur cağ kebabı, ismini geçirildiği 21 santimetrelik cağ şişlerinden alıyor ve lezzeti İstanbul başta olmak üzere bütün Türkiye'ye yayılmış durumda. İstanbul'un çeşitli noktalarında cağ kebabı sunan mekânların sayısı da her geçen gün artıyor. Peki, Dadaşlar diyarı Erzurum'un bu eşsiz lezzeti cağ kebabını İstanbul'da en iyi yapan yerler hangileri?
Palandöken Erzurum Cağ Kebabı
Cağistan Erzurum Cağ Kebabı
Meşhur Erzurum Cağ Kebabı
Tarihi Sadabad Cağ Kebap
Yörem Cağ Kebap