Adana'da bir ustanın aklına geldi, hikayesi 30 yıl önceye dayanıyor
Adana’da kebap ustası Şevket Azboy'un (59), Uzak Doğu kültüründen esinlenerek yaptığı ’et suşi kebabı’ yöre halkının ilgisini çekti.
Adana’da kebap ustası Şevket Azboy'un (59), Uzak Doğu kültüründen esinlenerek yaptığı ’et suşi kebabı’ yöre halkının ilgisini çekti.
Adanalıların ilk duyduklarında şaşırsalar da tadına baktıklarında suşi kebabını çok sevdiğini dile getiren Azboy, kentte et ile ilk defa kendisinin suşi yaptığını kaydetti.
İlk etapta suşi kebabını Adanalıların önüne koymakta çekindiğini belirten Azboy, yemeği tadanlardan olumlu tepkiler alması üzerine suşi kebabını restoran menüsüne koymaya karar verdiğini kaydetti.