Kova burcu erkekleri ve aşkları

Kış mevsiminin en sert ve belirgin dönemi içine doğan Kova erkekleri, ne istediğini bilen kararlı tiplerdir.

Ne yapacaklarını uzun uzun düşünmezler. Çünkü ne yapacaklarını bilir ve kararlarını kolay değiştirmezler.

Son derece dikkatli, çevreleriyle ilgili olan Kova erkekleri olup biten ne varsa her şeyi bilmek, görmek ve öğrenmek ister. Üstelik öğrenme konusunda özel bir yeteneğe sahiptir. Sanki başının üzerinde radarları varmış gibi bir etki meydana getirebilir. Bulunduğu yerde onun kontrolünde olmayan hiçbir şey bulunamaz. Bu hali her alanda ortaya çıkar ve sevdiklerine karşı da çok dikkatli davranırlar. Bu dikkat sevdikleri kişiyi incitmemek için değil, onun neler yaptığını bilmek içindir. Tabii sadece neler yaptığı değil davranışlarının nedenlerini de bilmek ister.

Sevdikleri zaman müthiş ilgili bir erkektir. Her türlü ihtiyacını daha söylemeden bilir ve bunları sağlamak için ne gerekirse yapar.

Bir Kova erkeği için yapmamak veya imkansız diye bir şey yoktur. Yeter ki, o istesin. Her türlü hedef ve isteğe ulaşma konusunda Zodyak’ın en yetenekli tipleri Kovalardır. Hedefe ulaşana kadar da kararlarını değiştirmezler ve tabii bunun sonucunda ulaşırlar. Fakat hedefe ulaştıktan sonra orada kalıp kalmayacakları bilinmez. Genellikle bir Kova hedefe ulaştıktan sonra kendisine yeni hedefler aramaya başlar. Ulaşılacak başka zirvelere gözünü diker ve aşk konusunda da pek farklı değildir.

Aşık olduğu kadına ulaşabilmek, onu anlamak ve çözmek için çok ciddi bir gayret sarfeder ve bu sırada müthiş bir aşıktır. Taa ki çözene kadar. Çözdükten sonra ilgisi dağılır.

Bir Kova erkeğine aşıksanız ve onun ilgisini sürekli kendi üzerinizde tutmak istiyorsanız, kolay anlaşılan bir kadın olmayın. Gizemli, anlaşılmaz, sürprizlerle dolu bir kadın, Kova erkeğinin ilgisini sürekli olarak taze tutacaktır. Tabii bu sırada anlaşılmaz olayım derken mantıksız olmamaya özen göstermelisiniz. Bir Kova erkeğinin dayanamayacağı tek şey aptallıktır. Neden yaptığını bilmeden yapanlara karşı en ufak bir duygusu yoktur ve küçümseyen tavrıyla dayanılmaz olabilir.

Geçmişteki duygular canlanacak

Bugün Yengeç burcundaki Ay öğleden sonra Satürn’ü tetikleyecek ve bazı korkuların açığa çıkmasına neden olacak. Özellikle maddi kaygılar ve güvenli ortam ihtiyacının artacağı bugün tedbirli davranmak gerekiyor. Bilinçaltının derinlerinden yükselen geçmişe ait duyguların canlanacağını işaret eden gökyüzünün bu konumu geleneklerin, yetişme biçiminin, aile büyüklerinin ve saygı duyulan kişilerin baskısını sembolize ediyor. Gökyüzünün bu konumundan en fazla Yengeç, Oğlak, Koç ve Terazi’nin üçüncü on günlük devresinde doğanlar etkileniyorlar.
Yazarın Tüm Yazıları