Kızının cep telefonunu kapattırdı

Celal-Şebnem Çapa çifti, geçtiğimiz ay tatil için Hong Kong’a gitmişti.

Çift, dönüşlerinde tatsız bir sürprizle karşılaştı; kızları Ceylan’ın telefon faturası! Viyana’da okuyan Ceylan Çapa, erkek arkadaşı Nejdet Gürsoy’la telefon muhabbetlerini son dönemlerde öylesine abartmış ki, son fatura yaklaşık 10 bin YTL gelmiş. Bu faturayı gören Celal /images/100/0x0/55eb3266f018fbb8f8b1a151Bey de küplere binmiş. Faturayı bir süre için ödememe kararı aldığı gibi kızının telefonunu da kapattırmış. Dostlarına "Çalışıp kazansınlar, kendi faturalarını ödesinler. Ondan sonra da ne kadar istiyorlarsa konuşsunlar telefonda" diye dert yanıyormuş.

Sesli harf kullanmıyor

Zeynep Tunuslu geçtiğimiz hafta katıldığı davette ilginç kolyesiyle dikkat çekti. Tunuslu, kendi tasarımı olduğunu söylediği bronz kolyesini isminin ilk harfini ve soyadında yer alan sessiz harfleri işleyerek hazırlamış. Tunuslu, isteyenlere sipariş üzerine bu kolyelerden hazırlayabileceğini söylüyor.

Biraz boya biraz pul

Canan Berber’in "Aşk-ı Cana" adlı resim sergisi, 12 Şubat-03 Mart tarihleri arasında Toprak Sanat Galerisi’nde sergilenecek. Eserlerinde ağırlıklı olarak Hitit gelinleri, elma, nar, balık temalarını kullanan taş, pul gibi birçok değişik malzemeyi bir araya getiriyor. Berber, estetik yönü kuvvetli tablolarıyla dikkat çekiyor.

Küçükler 20, büyükler 100 YTL

İstanbul’un seçkin restoran ve gece kulüplerine gittiğinizde arabanızı kapının önünde alıp, çıkarken de kapının önüne kadar getiren görevlilerle karşılaşırsınız. Sizi park zahmetinden kurtaran bu Vale Parking hizmetinin bedeli ise mekanına ve sizin cömertliğinize göre değişir! Jefi Kamhi, eli açık olanlardan örneğin... Aracını getiren kişiye 100 YTL’den aşağı bahşiş bırakmıyor. Sosyal hayatın genç isimlerinden Selhan Aloğlu ise 20 YTL’yi yeterli görüyor.

Estetiğe karşı

Türkan Sabancı, geçtiğimiz gün Ece Vahapoğlu’nun hazırlayıp sunduğu "Güç Kadında" adlı programa konuk oldu. Bir soru üzerine estetik operasyona karşı olduğunu fakat birçok kadın gibi kişisel bakım için kozmetik ürün kullandığını söyleyen Sabancı, kızları veya torununun estetik konusunda verecekleri kararlara ise saygı duyduğunu belirtti. Türkan Sabancı, sözlerini "Mucizevi kremler satılıyor artık. Kullandığım ve faydasını gördüğüm kremlerimle mutluyum ben" diye noktaladı.

Vakko’ya yeni stilist

Özgün tarzı ile neredeyse bir marka haline gelen Eda Taşpınar, Vakko ailesine katıldı. Alexander McQueen, Stella McCartney gibi isimlerin mezun olduğu Londra Central Saint Martins Collega’da moda ve aksesuvar öğrenimi gören, styling ve fotoğrafçılık eğitimini de alt dal olarak tamamlayan Taşpınar, yeni sezonda Vakko Couture’ün stilisti olarak çalışmaya başlıyor. Her zaman yalnızca kendisi için giyindiğini üstüne basa basa vurgulayan Taşpınar, bu kez Vakko Couture koleksiyonları için yaratıcılığını gözler önüne serecek.

Serdar adam gibi adamdır

Esin Maraşlıoğlu, geçmişte adının aşk dedikodularına karıştığı Serdar Bilgili ile son dönemlerde sık sık birlikte görülünce, "Aşk yeniden alevlendi" fısıltıları alıp başını gitti. Bunun üzerine kendisini aradım ve işin aslını sordum. Maraşlıoğlu, "Serdar benim çok iyi arkadaşım. İnsan bir mekana tanıdığı insanlarla gider. Ben de öyle yapıyorum. Serdar adam gibi adam. Bu zamanda onun gibi erkeklerin sayısı az. Sevgili değiliz, çok iyi dostuz. Ve Serdar her zaman benim için bir dost olarak kalacaktır" dedi.

Kilolar gitti

Rezzan Benardete, geçtiğimiz yaz aylarında fazla kilolarından şikayetçiydi. Kız kardeşi Aylin Benardete’nin ısrarları sonucu bir diyetisyene başvuran Rezzan Hanım, diyet ve spor sayesinde fazla kilolarından kurtulmayı başardı. Benardete, geçtiğimiz hafta katıldığı davette de karşılaştığı arkadaşlarına forma girmekten duyduğu mutluluğu anlatıyordu.

Plazma teknolojisi Türkiye’de

Bakıma muhtaç ciltleri, hiçbir yan etkisi olmayan nitrojen tedavisi uygulayarak yeniden yarattığı söylenen Plazma cihazı, önceki gün Plaza Otel’de tanıtıldı. Plastik ve Estetik Cerrah Op. Dr. Tuğrul Turan ile Op. Dr. İlhan Serdaroğlu, Plazma teknolojisi ve Plazma cihazı hakkında bilgiyi, Sema Şimşek’in cildi üzerinde uygulama yaparak verdi.
Yazarın Tüm Yazıları