Kızıl atlar ihtirası simgeliyor

RUMUZ: GAMZERüyamda iki tane at gördüm, atlar kızılımsı renklerdeydi, önlerinde de beyazlar içinde sakallı, sahabelere benzeyen iki kişi vardı.

Bunlar bir denizin önünde duruyordu. Ben içimden "Bu adamlardan bir tanesine kanım kaynadı, ama diğerine kaynamadı" diyordum.

YORUM: Rüyanızdaki kızıl atlar, içinizde artan ihtiraslı duygulara dikkat çekiyor. Deniz önünüzdeki fırsatları, iki sakallı sahabe ise bilgili kişilere danışma ihtiyacınızı sembolize ediyor. Size negatif elektrik veren sahabe, gerçek hayatta size yardım ediyor gibi görünmesine rağmen çok fazla güvenmediğiniz bir kişinin varlığına işaret ediyor.

Kocam oğlumun saçlarını 3 numara kesti

RUMUZ: GÜLÇİN

Rüyamda oğlumun saçlarının 3 numara kestirilmiş olduğunu ve bunu yapanın kocam olduğunu gördüm. Ancak kesilirken görmedim. Kocam sadece saçın lülelerini düzeltmek istediğini ama eli kaydığı için hepsini kesmek zorunda kaldığını söyledi. Çok üzüldüm, "Bana sormadan nasıl yaparsın" diye bağırdım. Sabah kalktığımda bu rüyayı eşime anlattım. Bana kendisinin de buna benzer bir rüya gördüğünü söyledi.

YORUM: Rüyanız son günlerde çocuğunuzun saçı ile ilgili yaptığınız konuşmalardan ya da aynı konuyla ilgili çevrenizin yaptığı yorumlardan kaynaklanıyor olmalı. Özellikle o gün yatmadan önce bu konudan bahsedildi ise, eşiniz ve siz aynı içerikte bir rüya görmüş olabilirsiniz. Genel yorumuyla, rüyada saç kesmek ise yeni bir düzen arayışıyla ilgilidir.

Rüyamda yıkılan bir ev gördüm

RUMUZ: İ.G

Rüyamda eski ev sahibimizin evini gördüm. Onlar şu an Avustralya’da yaşıyorlar. Buradayken tuğladan yapılmış iki katlı evleri vardı. Bütün eşyaları çok güzeldi. Rüyamda, bu evi eşyalar da içindeyken tamamen yıkılmış halde gördüm.

YORUM: Rüyada görülen ev, kişilik ve dış görünüş sembolüdür. Rüyanız eski ev sahibinizin bulunduğunuz bölgeden taşındıktan sonra sarsılan imajını ya da sizin onlar için duyduğunuz kaygıları ifade ediyor gibi duruyor. Evin yıkılmış olması, bu kişileri zorlayan koşullara ya da arkalarından sarf edilen kötü sözlere işaret ediyor olabilir. Ya da bu kişiyle ilişkileriniz samimi ise, telefon edip durumlarını sorabilirsiniz belki...
Yazarın Tüm Yazıları