Keşiflere hazır olun

Bugün Balık burcundaki Ay, Uranüs’ü tetikliyor ve sürprizlerin açığa çıkacağını işaret ediyor.

Aslında yaratıcılığın keşfedileceği ve bilinçaltının yönlendirdiği insanın farklı yönlerini ortaya koyabileceğini gösteren bu gökyüzü konumu aynı zamanda saklı kalmış duygular ve olaylar da açığa çıkabilir. Sarsıcı durumlar olabileceği gibi aynı zamanda keşifler ve yaratıcı çalışmalar da yapılabilir.

Bir aşk mektubu

Gerçekten çok ilginç bir mektup olduğu için aynen yayınlıyorum. Kimbilir belki benzer durumu yaşayanlar olabilir. Belki de kimselere anlatamadıkları müthiş bir aşk halini deneyimliyorlardır ve ne yapacaklarını bilemiyorlardır. Okurumuz doğum zamanını bildirmemiş ama 40’lı yaşlar bir değişim dönemidir ve bazıları bu değişimlerini aşk aracılığı ile gerçekleştirirler.

‘42 yaşında üç çocuk annesiyim. Şimdiye kadar hiç yaşamadığım türden bir duygu yoğunluğu yaşıyorum. Bulunduğum ortamda karşılaştığım bir bey ile tesadüfen gözlerimiz birleşti. Hiç beklemediğim bir anda üstelik saygılı ve ağırbaşlı bu kişinin başımı kaldırdığım anda gözleriyle karşılaşınca, kalbimden ok gibi bir sıcaklığın beynime yayıldığını hissettim.

Bir an bocaladım. Anlık bir şey olduğunu düşündüm. Fakat sonraki zaman içerisinde bir kaç kez daha tekrarlayınca bunun farklı bir şey olduğunu anladım. Konsantre olduğum bir işi yaparken bile aniden aklıma geliyor ve onu düşünmeye başlıyorum. Sanırım bu aşk olsa gerek. Sonra suçluluk duygusunundan kurtuldum. Ona duyduğum bu yoğun duygular bana büyük bir itici güç verdi. Daha üretken oldum.

Zaman zaman onu düşünürken ‘onunla evli olsaydım, paylaşacak ne çok şeyimiz olurdu’ diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Bütün bunlara rağmen eşime olan sevgim ve duygularım azalmadı. Fakat, onu düşünmeden de edemiyorum. Kendi kendime yaşadığım bu hal olağanüstü güzel fakat onu kafamdan çıkartmam gerektiğini de biliyorum. Ancak, nasıl yapacağımı bilemiyorum.’

İnsan, kafasından bir şeyi uzaklaştırmaya çalıştıkça daha çok düşünmeye başlar. Üstelik bugüne kadar tanımadığınız bir duygunun sizi sardığını ve kendinizi çok farklı hissettiğinizi söylüyorsunuz. Çok daha enerjik ve üretken olmanıza neden olmuş.

Belli ki, yaşadığınız gerçek bir aşk. Tabii buna hemen karar vermek doğru olmaz. Anlattıklarınızdan son derece latif ve ince bir duygunun sizi sardığı anlaşılıyor. Aslında aşk hali çok yüksek potansiyelli bir enerjiyi içinde barındırır ve bununla başa çıkabilmek zordur.

Fakat yazdıklarınızdan anlaşıldığı kadarıyla siz bu enerjiyi akıtmayı başarıyor ve üretkenliğe dönüştürüyorsunuz.

Bu durumda endişe edilecek bir şey yok. Tabii bu duygunuz tutkuya dönüşmedikçe ve sizi yakmadıkça... Ayrıca sabahları yaptığınız meditasyonun da faydasını bu anlamda görebilirsiniz.

Tanrısal sevginin boyutlarında kaldığınız sürece bu duygu ve düşünceden kurtulmaya çalışmak yerine içinizde yaşayın ve kendinizi enerjinin akışına bırakın. Şimdi öğrenmiş olduğunuz bu sevgi enerjisini, kendinizin farkına varmak için kullanabilir ve yepyeni açılımlar içine girebilirsiniz.

Üstelik, kendinizi şanslı saymalısınız. Böylesine bir duyguyu yakalamış olduğunuz için.
Yazarın Tüm Yazıları