Kendinizi ifade edin

Bugün Ay kova burcunda. Terazi burcundaki Güneş ile uyumlu etkileşim içine giriyor ve bilinçaltı ile şuurunuz arasında mükemmel bir uyumluluk meydana getiriyor.

Yani bugün kendinizden memnun olacaksınız. Hem çevreniz, hem de ailenizle aranızdaki ilişkileri dengeleyebilir, kendinizi en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Merkür’ün tetiklediği Pluton, düşüncelerin ve iletişim yöntemlerinin radikal değişikliklere zorlayacağı olayları işaret ediyor. Fakat Ay-Güneş arasında meydana gelen bu etki, zorlayıcı olayları rahat biçimde kabul göstermeyi sağlayabilir.

Terazi kadınları

Sonbahar mevsiminin başlangıç dönemi içine doğmuş olan Terazi Kadınları, mevsimin tüm özelliklerini sergilerler. Şimdi aşk zamanıdır. Sosyal hayatın içine karışma zamanıdır. Ne yazın bunaltıcı sıcakları vardır, ne de kışın sert esen soğuk rüzgarları. Doğanın bu görünümü insanları buluşmaya ve kaynaşmaya davet eder.

Terazi Kadınları da doğanın bu davetkar görünümü içindedir. Ilımlı, uyumlu, neşeli ve güzeldir.

Güzel olmayı bilir. Tipine en uygun olanı yakıştırmayı bilir.

Terazi Kadınları için en önemli olan duygulardır. Duygularını davranışlarıyla ifade eder ve anlaşılmayı bekler. Çünkü her haliyle kendisini ve duygularını anlatma yeteneğine sahiptir.

Sevdiği zaman güzelleşir.

Ve kendisiyle birlikte bulunduğu yeri de güzelleştirir. İlişkileri bir Terazi Kadınından daha iyi bilen başka bir burç yoktur.

Şayet bir Terazi Kadınına aşıksanız ona abartısız davranın. Duygularınızı yalın bir şekilde ortaya koyun.

Kırmızı güller yerine kır çiçekleri ve papatyalarla hazırlanmış zarif bir demetle karşılayın.

Onun huzurunu kaçıracak ve dengesini bozacak şekilde davranacak olursanız, o neşeli, güler yüzlü zarif kadının yerinde bambaşka birinin durduğunu görürsünüz

KİTAP

Kaybolmuş tarihin içinden çıkıp gelen, zamanın edebiyat şaheseri olarak diğer dillere mesela Akadca ve Hititçe’ye tercüme edilen bu eser, günümüz dil bilimcilerinin, çok uzun süren araştırmaları sonucunda biraraya toplanmış ve değerli araştırmacı, çivi yazıları uzmanı Muazzez İlmiye Çığ’ın kaleminden Türkçe’ye kazandırılmış, ‘Sümerli Ludingirra’ roman tadında bir eser. ‘Kaynak Yayınları’ndan çıkan bu kitap tarih ve efsanelere meraklı olanlara kaynak oluşturuyor.

SÜMERLİ LUDİNGİRRA
Yazarın Tüm Yazıları