MasterChef'te dün gece üst tura kimler çıktı? İşte 21 Temmuz MasterChef Türkiye tavuk, ciğer sarma ve patlıcan kebabı yemeklerini kazananlar

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte dün gece üst tura kimler çıktı İşte 21 Temmuz MasterChef Türkiye tavuk, ciğer sarma ve patlıcan kebabı yemeklerini kazananlar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2022 18:02

MasterChef'te kazanan isimler, perşembe günü belli oldu. 2022 sezonuna hızlı başlayan MasterChef Türkiye'nin 21 Temmuz tarihli son bölümünde 2. tur heyecanı devam etti. Üçlü elemede Danilo, Mehmet ve Somer Şef'in verdikleri menüleri en kısa sürede yapmaya çalışan yarışmacı adayları bir üst tura yükseldi. Gecenin yemekleri ise ekşi soslu tavuk, ciğer sarma ve patlıcan kebabı oldu. Peki, MasterChef'te üst tura kimler çıktı? İşte dün gecenin birinci olan isimleri.

Haberin Devamı

Masterchef Türkiye'de ana kadroyu seçmek için gerçekleşen üçlü düellolar, 21 Temmuz tarihinde de devam etti. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümünde, üçerli gruplar halinde yarışmacılar ekşi soslu tavuk, ciğer sarma ve patlıcan kebabı yapmak için mutfakta hünerlerini gösterdi. Yarışın sonunda şeflerden geçer not alan isimler üçüncü tura katılmaya hak kazandı.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİMLER KAZANDI?

Şeflerin karşısında hünerlerini gösteren yarışmacı adayları üçerli gruplar halinde turlara çıktı.

MasterChef'in ilk turunda Rüstem, Melih ve Sami üçlüsü beyti kebabı yapmak için karşı karşıya geldi. Şeflerin yaptığı değerlendirme sonrası gecenin kazananı Melih oldu.

2. elemelerin bir sonraki aşamasında ise şefler İlkay, Murat ve Mesut'tan ekşi soslu tavuk yapmasını istedi. Sürenin sonunda şeflerin kararı ile bu turun kazananı da Mesut oldu.

Haberin Devamı

Gecenin bir diğer yemeği olan ciğer sarma için bu kez üçlü düelloda Doğukan, Nursena ve Emre karşılaştı. Bu turun sonunda da ciğer sarma yemeğini rakiplerinden daha iyi yapıp birinci olan isim Doğukan oldu.

Son etapta ise bu kez patlıcan kebabı vardı. Bu menüyü yapmak için şefler yarışmacılara tam 35 dakika süre verdi. Danilo, Somer ve Mehmet şeflerin değerlendirmesi ile bu yemeğin kazananı da Tayfun oldu. Yarışmacılar böylece üst tura çıkmaya hak kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!