MASTERCHEF KIVANÇ kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef 2022 finalisti Kıvanç Karadeniz'in hayatı...

Güncelleme Tarihi:

MASTERCHEF KIVANÇ kimdir, kaç yaşında, nereli MasterChef 2022 finalisti Kıvanç Karadenizin hayatı...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2023 19:52

MasterChef Kıvanç'ın hayatı final bölümünde gündeme geldi MasteChef finali bu akşam canlı yayında TV8 ekranlara geliyor. MasterChef finalde iki güçlü yarışmacı MasterChef Kıvanç finalde Metin ile mücadele edecek. MasterChef finalisti Kıvanç Karadeniz günün merak edilen isimlerinden biri oldu. Yarış finale de ilk önce çıkan Kıvan şampiyon olacak mı bu gecenin sonunda açıklığa kavuşacak. Peki, MasterChef Kıvanç kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, MasterChef finalisti Kıvanç Karadeniz'in hayatı...

Haberin Devamı

MasterChef Kıvanç Karadeniz kimdir, sorusunun yanıtı ekran başındakiler tarafından merak ediliyor. Yarışmanın iddialı isimlerinden olan Kıvanç Karadeniz MasterChef finali için ter dökecek. Performansı ile dikkatleri üzerine toplayan Kıvanç Karadeniz, Yeniköy'de bir restoranda yardımcı mutfak şefi olarak çalışıyor. Yıllardır MasterChef'i izlediğini belirten Kıvanç, ilk turda kendi yemeğini yaparak şeflerden evet oyu almıştı.

MASTERCHEF KIVANÇ KİMDİR?

Yarışmaya İstanbul'dan katılan Kıvanç Karadeniz, 31 yaşında ve 7 yıldır aşçılık yapıyor.

İstanbul Yeniköy'de bir restoranda yardımcı mutfak şefi olarak çalışan MasterChef Kıvanç, ilk iki turda başarılı yemekler yaparak üçüncü tura çıkmaya hak kazandı.

Yarışmaya mesleğe yeni katılacaklara ilham olmak için katıldığını söyleyen yarışmacı, 4 aydır programa hazırlandığını ve uzun yıllardır MasterChef Türkiye'yi takip ettiğini ifade etmişti.

 

BAKMADAN GEÇME!