MASTERCHEF METİN KİMDİR, kaç yaşında, nereli? 2022 MasterChef Şampiyonu Metin'in yaşını duyan inanamadı, akıllara 'GİBİ' repliği geldi!

Güncelleme Tarihi:

MASTERCHEF METİN KİMDİR, kaç yaşında, nereli 2022 MasterChef Şampiyonu Metinin yaşını duyan inanamadı, akıllara GİBİ repliği geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2023 09:40

MasterChef Metin 6 aylık serüvenin ardından 2022 yılı şampiyonu oldu. Kıvanç ile birlikte finalist olma şansını yakalayan MasterChef Metin, birincilik ödülünü "Şöhret" isimli tabağı ile elde etti. Metin'in yaşının 24 olması izleyenleri şaşırttı. Metin'in yaşıyla ilgili, Exxen platformunda yayınlanan 'GİBİ' dizisindeki "Yaşarken anlamadın mı sen ne kadar yaşadığını?" repliği sosyal medyada gündem oldu. Peki, MasterChef Metin kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, daha önce yarışan Dilan ve Erkan’ın şefi olarak da bilinen MasterChef Metin'in yaşı ve hakkında merak edilen bazı detaylar

Haberin Devamı

MasterChef Metin biyografisi ve hayatı ile dikkatleri üzerine çekti. Bu sezonun şampiyon adaylarından olan MasterChef Metin Yavuz finalist olarak büyük finalde mücadele etme hakkı kazandı. Ulusal Genç Şefler Yarışması'nda birincilik ödülünü elde eden Metin, bu sezon şeflerden 2 kez kaşık alarak performansıyla adından söz ettirmişti. MasterChef Metin 2014 yılından bu yana aşçılıkla uğraşıyor. Peki, MasterChef Metin kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, o isimle ilgili merak edilen bilgiler.

MASTERCHEF METİN KİMDİR?

MasterChef 2022’nin iddialı isimlerinden olan Metin Yavuz, 24 yaşındadır. Bolu Mengenli olan Yavuz, Ulusal Genç Şefler Yarışması'nda birinci olmuştur. Ana kadroya giren ilk isim olmayı başaran yarışmacı, 2014 yılından beri aşçılıkla uğraşmaktadır. MasterChef ilk turda 2 evet alarak bir üst tura çıkmıştı. 2. turda da başarılı olan yarışmacı 3. tura yükselmişti.

Haberin Devamı

Metin Yavuz, 2015 yılından itibaren de aynı işletmede çalışıyor. MasterChef Metin daha önce Dilan ve Erkan’ın şefi olmuş.

BAKMADAN GEÇME!