MasterChef kimler kazandı? İşte 22 Temmuz MasterChef Türkiye'de en iyi karnıyarık, avcı kebabı ve irmik helvası yemeğini yapan isimler

Güncelleme Tarihi:

MasterChef kimler kazandı İşte 22 Temmuz MasterChef Türkiyede en iyi karnıyarık, avcı kebabı ve irmik helvası yemeğini yapan isimler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2022 00:31

MasterChef'te kazanan isimler cuma akşamı belirlendi. Heyecanına devam eden MasterChef Türkiye'nin 22 Temmuz akşamı ekranlara gelen son bölümünde, üçlü düelloda yarışmacı adayları bir üst tura çıkmak için karşı karşıya geldi. Somer, Mehmet ve Danilo Şef'in istedikleri menüyü en başarılı şekilde hazırlayan isimler 3. turu garantiledi. Gecenin yemekleri ise karnıyarık, zeytinyağlı incir dolması, avcı kebabı ve irmik helvası oldu. Peki, MasterChef'te kimler kazandı? İşte, dün gece birinci olan isimler

Haberin Devamı

Masterchef Türkiye'de ana kadroyu seçmek için 2. tur heyecanı 22 Temmuz Cuma akşamı devam etti. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 2. tur elemelerinde üçerli gruplar halinde yarışmacılar karnıyarık, zeytinyağlı incir dolması, avcı kebabı ve irmik helvası yemeklerini yapmak için şeflerin karşısına çıktı. Yarışın sonunda şeflerden geçer not alan isimler bir sonraki tura yükseldi.

MASTERCHEF'TE KİMLER KAZANDI?

Şeflerin karşısında hünerlerini gösteren yarışmacı adayları üçerli gruplar halinde turlara çıktı.

Üçlü düello elemelerine hız kesmeden devam eden MasterChef Türkiye'de cuma günü gecenin ilk yemeği karnıyarık oldu. Bu turda Ali, Oktay ve Samet karşı karşıya geldi. Şeflerin değerlendirmesi sonrası gecenin kazananı Ali oldu.

Gecenin bir diğer üçlü düellosunda ise Bekir, Dali ve Berkcan zeytinyağlı incir dolması yapmak için yarıştı. Bu turun sonunda çift tadım yaptığı belirlenen Bekir elendi. Turun kazananı ise Dali oldu.

Haberin Devamı

2. elemelerin bir sonraki aşamasında şefler Şilan, Ayşegül ve Aleyna'dan avcı kebabı yapmasını istedi. Verilen süre sonrası şefler tadım yaparak kararını verdi. Rakiplerinden daha iyi avcı kebabını yaparak üst tura çıkan isim Ayşegül oldu.

Son etapta ise bu kez irmik helvası vardı. Bu menüyü yapmak için şefler yarışmacılara verdikleri süreyi açıkladı. Danilo, Somer ve Mehmet şeflerin değerlendirmesi ile irmik helvasını kazanan isim Şeyma oldu. Bu sonuçla kazanan yarışmacılar 3. tur biletini garantiledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!