Babaları gözlerinin önünde usul usul eriyor... Bak sevgilim, kızlarımız nasıl büyüdü!

Güncelleme Tarihi:

Babaları gözlerinin önünde usul usul eriyor... Bak sevgilim, kızlarımız nasıl büyüdü
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 02, 2024 08:50

Bir insanın hayatının geri kalanını geçireceği doğru kişiyi bulması büyük bir mutluluk kuşkusuz... Birbirlerine "ölünceye kadar onun yanında olacağım" hissini veren çiftler de bu dünyada sahip olunabilecek en önemli zenginliği elde etmiş demektir bir anlamda.

Haberin Devamı

Ama bazen böyle mutluluğa boğulmuş yuvaların üzerine de kara bulutlar çökebilir. Bu bulutlar kimi zaman çabucak toparlanır gider ama kimi zaman da öyle kolay kolay güneş açmaz böyle yuvaların üzerinde. Çaresi zor dertlerle boğuşur o aileler.

İşte böyle zamanlarda, evlendikleri gün birbirlerine "hastalıkta ve sağlıkta yan yana durmak için" söz veren çiftlerden birinin omuzlarına diğerinden daha fazla sorumluluk yüklenebilir.

Tıpkı Bruce Willis ile ikinci eşi Emma Heming'in yuvasında olduğu gibi.

İlk karısı Demi Moore'dan boşandıktan sonra uzun süre bekar kalan Willis, 2009 yılında kendisinden 23 yaş genç olan model Emma Heming ile evlendi. Bu evlilikten de şu anda biri 12, diğeri 10 yaşında iki tane kız çocukları dünyaya geldi. 

Boşanmalarına rağmen hala büyük bir ailenin bir parçası olan Moore ile evliliğinden dünyaya gelen üç kızıyla birlikte beş çocuk babası oldu Willis.

Haberin Devamı

Ama bunun keyfini çıkaramadan da ailenin başına hiç beklemedikleri büyük bir dert geldi.

Babaları gözlerinin önünde usul usul eriyor... Bak sevgilim, kızlarımız nasıl büyüdü

AİLE İÇİN SARSICI BİR DARBE OLDU
Bundan iki yıl önce Bruce Willis'e önce bir tür bilişsel bozukluk olan afazi, ardından da frontotemporal demans teşhisi konuldu.

Bu durum, hayranlarını da çok üzdü ama Willis'in çocuklarının, şu anki eşi Emma Heming'in ve eski eşi Demi Moore'un hayatına da sarsıcı bir darbe oldu.

Yapılan ortak açıklamaların ardından Moore ve Heming, Bruce Willis'in hayatının geri kalanını daha rahat geçirmesi, ne kadar sevildiğini hissetmesi için ellerinden gelen çabayı göstermeye başladı.

Moore ile evliliğinden dünyaya gelen üç kızı Rumer, Scout ve Tallulah artık kendileri de aile kuracak yaşa gelmiş birer yetişkin oldukları için onlar açısından bu durum belki biraz daha kolay kabul edilebilir.

Her üç kız da Willis'in hastalığından dolayı büyük bir üzüntü yaşasa da yine de onunla birlikte geçirdikleri yıllar, biriktirdikleri güzel anılar onlar için bir kazanım oldu.

Haberin Devamı

Babaları gözlerinin önünde usul usul eriyor... Bak sevgilim, kızlarımız nasıl büyüdü


ANNELERİNE BÜYÜK BİR GÖREV DÜŞÜYOR

Fakat Emma Heming ile evliliğinden dünyaya gelen kızları 12 yaşındaki Mabel ile 10 yaşındaki Evelyn için ise durum aynı değil.

Onlar hayatın izin verdiği ölçüde babalarıyla birlikte olacaklar.

Ama Willis'in sağlık durumu düşünüldüğünde iki küçük kızın idaresi, bu zor durumun onlar tarafından kabullenilmesi ve henüz çocuk olan Mabel ile Evelyn'in normal hayatlarını sürdürmesi gibi konularda anneleri Emma'nın omuzlarında ağır bir sorumluluk var.

Babaları gözlerinin önünde usul usul eriyor... Bak sevgilim, kızlarımız nasıl büyüdü

SIRF ÇOCUKLARI NORMAL BİR HAYAT SÜRDÜRSÜN DİYE
Bir yandan kocasının zor hastalığıyla başa çıkmaya çalışan Emma Heming diğer yandan da iki kızını kendisinin de söylediği gibi mutlu çocukluk anılarına sahip olarak büyütmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

Bu yüzden de zaman zaman onlarla birlikte eğlenceli gezintilere çıkıyor.

İşte bunlardan birinde çektiği bir videoyu da sosyal medya hesabından paylaştı Heming….

Kızları Mabel ve Evelyn ile New York'ta gezintiye çıkan Heming, küçük kızların aradan geçen kısacık zamanda ne kadar büyüdüklerini gözler önüne serdi.

Heming'in paylaştığı videoda iki küçük kız New York sokaklarında el ele birbirleriyle sarmaş dolaş yürürken görülüyor.

Birkaç yıl önce çekilen bu videonun hemen ardından da bu kez iki kardeşi son halleriyle yine aynı kentin sokaklarında gezerken görüyoruz...

İki görüntü arasındaki fark ise Mabel ve Evelyn'in boylarının ne kadar uzadığını ne kadar büyüdüklerini gösteriyor.

Haberin Devamı

Emma Heming, bu paylaşımına "Sakın gözünü kırpma... Çünkü kaçırabilirsin" mesajını ekledi.


Â

Babaları gözlerinin önünde usul usul eriyor... Bak sevgilim, kızlarımız nasıl büyüdü

KIZLARININ GÃœZEL ANILARI OLSUN DÄ°YE
Willis'in eşi Emma Heming, kimi zaman ünlü oyuncunun geçmiş yıllarda çekilen fotoğraflarını, aile albümlerini karıştırıp ona göstererek hayata bağlı kalması için elinden geleni yapıyor.

Diğer yandan da iki küçük kızının bu zor zamanlarda bile babalarıyla ilgili güzel anılar biriktirmesi için mücadele ediyor.

Bu yüzden de özellikle de aile için önemli olan günlerde kutlama yapmaktan, Willis'in bütün sevenlerini bir araya toplamaktan geri durmuyor.

Willis kendisi bütün bu mutlu anlara tanık olamasa da kısa süre önce Demi Moore kızları Rumer, Scout ve Tallulah'ı da yanına alıp Mabel'in mezuniyet törenine katıldı. Bu şekilde eski eşinin şimdi evli olduğu Emma Heming'e destek verdi.

Haberin Devamı

Sonra da küçük Evelyn'in 10'uncu doğum günü için bir araya geldi aile.

Babaları gözlerinin önünde usul usul eriyor... Bak sevgilim, kızlarımız nasıl büyüdü

'BU SAKLANMASI GEREKEN BİR AİLE SIRRI DEĞİL'
Bruce Willis'in karısı Emma Heming, hastalığın başından beri oyuncunun sağlık durumu hakkında kamuoyuna özellikle sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla dikkat çekiyor.

Hatta bir anlamda frontotemporal demans hastalığı hakkında bilinçlendirici bir kampanyanın sözcüsü konumuna bile geldi.

Heming katıldığı bir etkinlikte bu konuda şunları söylemişti: "Kızlarımızın, bunun saklanması gereken bir aile sırrı olduğunu düşünmesini asla istemedim. Çıkıp bu konuda konuşmanın hepimiz için çok önemli olduğunu hissettim."

Emma Heming ile Bruce Willis, 2009 yılından bu yana evli. Willis'in hastalığının teşhisinden sonra verdiği bir röportajda Heming "Aramızdaki 23 yaş fark nedeniyle kocamın sağlığının benden önce bozulması olasılığının yüksek olduğunu biliyordum. Ama bu kadar erken olmasını beklemiyordum" diye konuşmuştu.

Babaları gözlerinin önünde usul usul eriyor... Bak sevgilim, kızlarımız nasıl büyüdü

ARTIK KELİMELERLE DEĞİL, BAKIŞLARIYLA KONUŞUYOR
Birçok unutulmaz filmde hafızalara kazınan performanslar sergileyen Willis'in sağlığı ise giderek bozuluyor. Son duruma göre Willis artık neredeyse hiç konuşmuyor. İsteklerini çevresindekilere bakışlarıyla ifade etmeye çalışıyor.

Durum böyleyken Demi Moore de haftada en az bir kez eski kocasını ziyaret edip onunda vakit geçiriyor.

Bruce Willis'in kariyerini bitirmesine neden olan hastalık teşhisini almasından sonra başta eşi Emma Heming olmak üzere bütün geniş ailesi onun yanında yer aldı.

Bir sevgi çemberiyle kuşatılan oyuncunun hayatını kolaylaştırmak için elinden geleni yapıyor herkes.

Willis, Demi Moore ile evliliğinden dünyaya gelen büyük kızı Rumer sayesinde ilk kez dede olma sevincini de yaşadı. Eski çiftin bir kız torunu var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!