Angelina'nın telefonu acı acı çaldı: OÄŸlundan gelen haberle beyninden vurulmuÅŸa döndü

Güncelleme Tarihi:

Angelinanın telefonu acı acı çaldı: Oğlundan gelen haberle beyninden vurulmuşa döndü
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 30, 2024 15:38

Sinema dünyasının yıldızlarından Angelina Jolie, dün akşam üzeri bir anne için çok zor bir deneyim yaşadı. Son yıllarda eski kocası Brad Pitt ile sürdürdüğü çekişmeli boşanma ve ardından maddi konulardaki davalarıyla gündemde olan Jolie'nin evine dün gecenin erken saatlerinde kötü haber ulaştı.

Haberin Devamı

Jolie'nin, Brad Pitt ile evli olduğu dönemde Vietnam'dan evlat edindiği 20 yaşındaki oğlu Pax Thien, kaza geçirip başından yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Angelinanın telefonu acı acı çaldı: Oğlundan gelen haberle beyninden vurulmuşa döndü

MOTOSİKLETİYLE DURAN BİR OTOMOBİLE ÇARPTI
Bir süre önce babası Brad Pitt hakkında yaptığı ve olumsuz eleştirilerle dolu sosyal medya paylaşımıyla konuşulan Pax Thien, dün gece Los Angeles'ta kullandığı motosiklet ile giderken kırmızı ışıkta duran bir otomobile çarpı.

Darbe sonrası elektrikli motosikletinden düştü Pax Thien. Çarptığı otomobilin sürücüsü hemen koşarak yanına gitti. Bir süre sonra sağlık ekipleri de kaza yerine ulaştı.

Kaza sırasında başında kaskının bulunmadığı belirtilen Pax Thien, kalçasındaki ve başındaki ağrıdan şikayet etti. Bunun üzerine sağlık ekipleri gencin beyin sarsıntısı geçirebileceğini düşünerek hemen hastaneye götürdü.

Haberin Devamı

TMZ adlı internet sitesinin haberine göre yapılan tetkiklerde Pax Thien'in ciddi bir sağlık sorununun olmadığı ve bir süre müşahede altında kaldıktan sonra evine gidebileceği belirtildi.

Pax Thien'in karıştığı kaza, Los Angeles'taki Los Feliz Bulvarı'nda dün akşam üzeri 17:00 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıkları o sırada trafiğin de yoğun olduğunu söyledi.

Angelinanın telefonu acı acı çaldı: Oğlundan gelen haberle beyninden vurulmuşa döndü

JOLIE'NİN ÜÇÜNCÜ EVLATLIK ÇOCUĞU
Pax Thien, Angelina Jolie'nin üçüncü evlatlık çocuğu. Onu henüz bebeklikten yeni çıktığı bir dönemde Vitnam'da bir yetimhaneden evlat edindi Jolie.

Jolie, Pitt ile birlikteytken Vietnamlı Pax ThieN'i evlatk edindi. Bu isim Bu isim, Latince'de ''barış'', Vietnam dilinde ise ''gökyüzü'' anlamına geliyor. Jolie ile ilk karşılaştığı gün karışık duygular içindeydi. Önce Jolie'ye gülümseyen minik Pax Thien sonra utangaç tavırlar sergiledi daha sonra da ağlamaya başladı.

Jolie ve Pitt onu ailelerine kattıktan sonra eskiden kaldığı yetimhanenin yetkilileri Pax Thien adına çok sevindiklerini söyleyerek "Onu özleyeceğiz ama geride özen göstermemiz gereken başka çocuklarımız var. Tek avuntumuz da bu olacak" demişlerdi.

Haberin Devamı

Â

Angelinanın telefonu acı acı çaldı: Oğlundan gelen haberle beyninden vurulmuşa döndü

EVLATLIK ÇOCUKLARINA İLGİSİ DAHA FAZLA
Jolie birkaç yıl önce Elle dergisine verdiği bir röportajda üç biyolojik çocuğundan daha fazla evlatlık çocuklarına eğilimi olduğunu gizlememişti.

Bu konuda kendisine yöneltilen bir soruya "kendisini, evlatlık çocukları Maddox, Zahara ve Pax Thien'e daha yakın hissettiğini" söylemişti. Sonra da sözlerini şöyle sürdürmüştü: "Çünkü onlar nice zorluklar yaşadılar ve bütün bunlarIn sonucunda hayatta kaldılar."

Jolie, o röportajda ilk biyolojik kızı Shiloh'ya baktığında ne gördüğünü de şöyle anlattı: "Shiloh, onlarla kıyaslandığında doğduğu andan itibaren birçok ayrıcalığa sahip. O yüzden ona yönelik eğilimim, diğer ikisinden daha az." Elbette kendi öz kızını sevdiğini ve onun ihtiyaçlarını göz ardı etmediğini söyleyen Jolie, yine evlatlık çocuklarının daha kırılgan bir yapıya sahip olduklarını ekledi.

Haberin Devamı

Jolie, Maddox, Zahara ve Pax Thien'i evlat edindiğinde hiçbirinin yeni doğan olmadığını belirtip "Onlar bana geldiklerinde kendilerine ait bir kişilikleri vardı" dedi. Fakat kendi biyolojik çocuklarının kişiliğinin gelişmesinde kendisinin ve babalarının etkisi olduğunu söyledi.

Angelinanın telefonu acı acı çaldı: Oğlundan gelen haberle beyninden vurulmuşa döndü

BABASINA AĞIR SÖZLER SARF ETTİ
Pax Thien, bir süre önce de babası Brad Pitt hakkında yaptığı ve sonradan ortaya çıkan bir sosyal medya paylaşımı nedeniyle çok konuşulmuştu.

Pax Thien, dünyayı şaşkınlığa sürükleyen paylaşımı için Brad Pitt'in Oscar ödülü kazandığı gece teşekkür konuşması yaparken çekilen bir fotoğrafını seçti.

Haberin Devamı

Sonra da şu satırları yazdı: "Bu dünya çapında pisliğin Babalar Günü kutlu olsun. Sen her zaman ve tekrar ne kadar aşağılık bir insan olduğunu kanıtlıyorsun. Senin yanında korkudan titreyen dört küçük çocuğuna karşı hiçbir empatin yok. Aileme verdiğin zararı asla anlayamayacaksın çünkü bunu yapabilecek durumda değilsin. En yakınlarımın hayatını sürekli olarak cehenneme çevirdin. Kendine ve dünyaya istediğini söyleyebilirsin. Ama gün gelir gerçekler gün ışığına çıkar. Babalar Günü'n kutlu olsun berbat insan."

İleri sürülenlere göre Pax Thien'in 2020 yılında, sadece arkadaşlarına açık olan Instagram sayfasında paylaştığı bu mesaj aradan geçen bunca zaman sonra gün yüzüne çıktı.

Haberin Devamı

Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin üç evlatlık çocuğundan biri olan Pax Thien, bu mesajı tam da annesi ile babasının bir türlü bitmek bilmeyen boşanma sonrası kavgalarının ortasında paylaştı ileri sürülenlere göre.

Angelina Jolie tarafından Vietnam'dan evlat edinilen Pax Thien, daha sonra Pitt tarafından da nüfüsuna geçirilmişti. Vietnamlı genç, hem Jolie'nin hem de Pitt'in soyadını taşımaya başlamıştı bu şekilde.

Fakat görünüşe göre o da ağabeyi Maddox gibi Brad Pitt ile boşanmaları sürecinde annesi Angelina Jolie'nin tarafında yer aldı.

Angelinanın telefonu acı acı çaldı: Oğlundan gelen haberle beyninden vurulmuşa döndü

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!