Nevruz Hanım talibinin yaşını duyunca küplere bindi!

Güncelleme Tarihi:

Nevruz Hanım talibinin yaşını duyunca küplere bindi
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 15:53

Esra Erol’un sunduğu izdivaç programının olaylı gelin adayı Nevruz hanım, gelen talibinin yaşını öğrenince sinirden küplere bindi. Nevruz hanım “Benimle dalga mı geçiyor?” diyerek çıkıştı ve talibini daha gelmeden reddetti. İşte detaylar…

Haberin Devamı

ATV ekranlarında yayınlanan izdivaç programının olayları ile meşhur gelin adayı Nevruz hanım dün yine yaptı yapacağını. Sunuculuğunu Esra Erol’ un yaptığı canlı olarak yayınlanan izdivaç programında gergin anlar yaşandı.

Nevruz hanıma, bir talip geldi. Nevruz hanım talibinin yaşının 50 olduğunu duyunca bir anda öfkelendi. Programın bir önceki bölümünde gelen taliplerinden yaşını göstermeyen birinin büyük de olsa gelebileceğini söyleyen Nevruz hanım, kendiyle çelişerek bu kararından vaz geçti. Esra Erol’ un belki yaşını göstermiyordur, bir gör demesi bile onu ikna edemedi.

Sinirlenen Nevruz hanım, “Benimle dalga mı geçiliyor?” diye çıkıştı. Nevruz hanımın bu sözlerine sinirlenen Esra Erol, sen mi dalga geçiyorsun?” diyerek çıkıştı. Stüdyodaki diğer adaylardan da tepki alan Nevruz hanım, "Bunu kendime saygısızlık olarak görüyorum en fazla 45 olabilir ama 50 yaşındaki bir adama ben bakıcılık mı yapacağım.” dedi. Nevruz hanım 50 yaşında olan talibini görmeyi reddetti.

Haberin Devamı

Esra Erol, gelen talibini görmemek için paravanı açtırmayan Nevruz Hanım'ı programdan kovmuştu.

 

BAKMADAN GEÇME!