Esra Erol, Nevruz hanım'ı programdan kovdu!

Güncelleme Tarihi:

Esra Erol, Nevruz hanımı programdan kovdu
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 10:25

Esra Erol’un izdivaç programında şok bir olay yaşandı. Canlı yayın olarak ekrana gelen programın en çok konuşulan gelin adaylarından biri olan Nevruz hanım, yine yaptı yapacağını. Nevruz hanımın sözlerine karşı Esra Erol onu stüdyodan kovdu.

Haberin Devamı

ATV ekranlarında yayınlanan, Esra Erol'un sunumu ile gerçekleşen izdivaç programı “Esra Erol'la” da dün yine olanlar oldu. Programın en çok konuşulan ve neredeyse her söylediği ile olay olan NEvruz hanım, yine yaptı yapacağını. Nevruz hanımın her zaman sergilediği kendinden emin tavırları bu kez işe yaramadı.

Nevruz hanım, stüdyoda kendisini eleştirenlere sinirlendi ve “Ben mi diyorum gelsinler diye, bu ikinci geleni istemiyorum, gelse de paravanı açtırmayacağım.” dedi. Programın sunucusu Esra Erol Nevruz hanımın bu sözlerine karşılık “sen damat adayına paravanı açtırmayacaksan, ben de bu karşılaştırmayı yapmıyorum.” dedi ve Nevruz hanımı stüdyodan dışarı çıkardı.

Esra Erol'un Nevruz hanım'ı stüdyodan kovma olayı

Esra Erol kimdir?

Esra Erol, 12 Mayıs 1982 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Polis memuru olan babası göçmen, annesi ise Sinop'ludur. Ailesinin 5 kız çocuğundan birisidir. Kız Lisesi Çini Seramik Bölümü'nden mezun olduktan sonra Açık Öğretim Fakültesi'nden mezun oldu. Altın Kelebek en iyi kadın sunucu ödülünü aldı. Uzun yıllardır izdivaç programı sunuculuğu yapıyor. Ali Özbir ile evli ve iki erkek çocuğu var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!