Kardeşler tatilde

Çiğdem Kayalı ile kardeşi Şebnem Çapa’nın Bodrum tatilleri devam ediyor.

Kayalı sevgilisi Uğur Güven’le, Şebnem Hanım da eşi Celal Çapa’yla renkli ve eğlenceli günlerin tadını çıkarıyor. Ancak erkekler güneşlenmeyi pek sevmediğinden, iki kardeş öğle saatlerini Maça Kızı Otel’in iskelesinde baş başa geçiriyor genelde...

Sportmen kadın

Şebnem Işık, hafta sonları soluğu Bodrum’da alıyor ve tüm zamanını nişanlısı Emre Ergani’nin sahibi olduğu Bianca’da geçiriyor. Sabahları erkenden kalkıp koşuya çıkan, sonrasında da kendini serin sulara bırakan Şebnem Işık, pazartesi günleri yenilenmiş ve dinlenmiş olarak işbaşı yapıyor.

40’ıncı yaşa unutulmaz kutlama

Hillside Leisure Grup Başkanı Edip İlkbahar, 29 Haziran günü eşi Suzet Hanım için çok özel bir doğum günü partisi verdi. 40’ıncı yaşını kutlayan eşi için Anjelique’in terasını kapatan İlkbahar, tüm dostlarını bu mekanda topladı. Özcan-Aylin Tahincioğlu, Barbara Pensoy, Mustafa Toner, Dalia Garih-Gary Lachman, Leyla Günyeli, Ender Mermerci, Heves Ekinci, Alp-Serra Taşkent, Ceff-Carol Hakko, Cem Hakko-Ronit Gülcan, Cem Mengi, Murat Patavi, Luset-Mustafa Taviloğlu ve Zafer Civelek’in de bulunduğu renkli partide sürprizler unutulmamıştı.

Dünyanın gözü bu otelde

Türkiye’nin ilk ve tek sanat oteli Casa Dell’Arte, Büyükkuşoğlu ailesi tarafından geçen yıl Bodrum-Torba’da açılmıştı. Adını kısa sürede yurtdışında da duyuran, İngiliz The Guardian gazetesi tarafından "2007’nin En İyi Yeni Butik Oteli" seçilen ve Abramovich gibi önemli konukları ağırlayan otel, çizgisini bu yıl da koruyor. Travel+Leisure Dergisi’nin editörlerince oluşturulan ve dünyanın en iyi 30 yeni otelinin sıralandığı "Travel+Leisure It List"de, Casa Dell’Arte Otel de yer aldı. Üstelik konsept bu yaz daha da genişledi. 28 Haziran’da TEB Elit sponsorluğunda gerçekleşen özel gecede lansmanı yapılan Casa Dell’Arte Sanat Köyü ile konsept, sanatı sadece seyretmekle kalmayıp "sanat yapmak isteyenleri" de bu yaz Torba’ya çağırıyor.

Düğün yapıp döndüler

A46 organizasyon şirketinin sahibi Tuvana Büyükçınar ile Selim Demir, geçtiğimiz hafta Doğan Gündoğdu ile Fulya Elmas’ın Bodrum’daki düğün davetini organize etti. Etap Dış Ticaret’in ortağı Gündoğdu ile Fulya Hanım’ın düğün törenleri Casa Dell’Arte Otel’de yapıldı. Organizasyonun tüm detaylarıyla birebir ilgilenen Demir ve Büyükçınar ile İstanbul’a dönüşte aynı uçaktaydık. İkilinin yorgunluğu her hallerinden belli oluyordu.

Yarışın galibi Yazıcı oldu

2008 Arkas Otomotiv Türkiye Ralli Şampiyonası’nda sezonun 3. yarışı olarak düzenlenen 29. İSOK İstanbul Rallisi’ni Lassa Rally Team adına Mitsubishi EVO 9 ile yarışan Serkan Yazıcı-Egemen Ertük ikilisi kazandı. Yazıcı, toplam 10 etaptan oluşan İstanbul Rallisi’nin sekiz etabında en iyi zamana imza atarak genel klasmanda da birinci oldu.

İlk mağazasını açıyor

1989’dan bu yana moda sektöründe olan Cengiz Abazoğlu, Türkiye’deki ilk mağazasını 21 Temmuz’da Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’nde açıyor. CA Deluxe adlı hazır giyim koleksiyonunun satışa sunulacağı mağazada, gece kıyafetlerinin yanı sıra günlük hayatta kullanılabilecek gömlek, etek ve elbiseler de yer alacak. Yurtdışında; New York, Los Angeles, Osaka, Kiew, Moskova ve Sao Paulo’nun da arasında bulunduğu 16 kentte, 35 ayrı noktada satılan CA Deluxe markası, bu yıl eklenen Paris ve Londra corner’larından sonra Abdi İpekçi’deki mağazası ile büyümeye devam ediyor.

Konseri merdivenlerde bekledi

Arkeoloji Müzesi’nin bahçesi geçtiğimiz akşam iki dev ismi ağırladı. 35 yıllık müzik kariyerine 27 albüm sığdıran Grammy ödüllü Brezilyalı şarkıcı Ivan Lins ile dünyanın en ünlü caz vokalistlerinden Nenna Freelon’un 15. Uluslararası Caz Festivali kapsamında verdikleri konsere ilgi büyüktü. Kokteyl ve açık büfe yemekle başlayan gece, konserle devam etti. Konuklar arasında bulunan Vedat Alaton ise konser öncesi Arkeoloji Müzesi’nin merdivenlerine oturarak zamanın geçmesini bekledi. Bir yandan da mekanın büyüleyici atmosferinin tadını çıkardı.

Eğlence vakti

Hülya-Metin Aşık çifti geçtiğimiz ay oğulları Murat’ı Esra Eron ile evlendirmişti. Düğün telaşını atlatır atlatmaz da Bodrum-Türkbükü’ndeki evlerinin yolunu tuttular. Yaz boyunca Bodrum’da kalacak olan çift, hemen her gece bir başka eğlence mekanında görülüyor. Aşıklar, geçtiğimiz gece de Muzi Karaata’yla beraber Bianca’daki şovu izlemeye gitti.

Tüm yaz Bodrum’da

Nazlı-Önder Öztarhan çifti Bodrum’daki evlerine sezon başında yerleşti. Önder Bey işleri nedeniyle hafta içi İstanbul’a dönüyor, Nazlı Hanım ise iki kızıyla beraber orada kalıyor. Bodrum gecelerinde nadiren boy gösteren, daha çok özel davetlere katılmayı tercih eden çift, geçtiğimiz hafta Akbank’ın Maça Kızı Otel’de verdiği davette dostlarıyla bir araya geldi.

Denizde büyük rekabet

Capitol Alışveriş Merkezi ve İstanbul Yelken Kulübü işbirliği ile geçtiğimiz hafta düzenlenen Capitol Cup’08 3. Uluslararası Optiweek Optimist Yarışları’na bu yıl 7-12 yaş arasında 112 optimist katıldı. 3 gün süren zorlu yarışların ardından Capitol Cup’08, 5 Temmuz gecesi İstanbul Yelken Kulübü’nde düzenlenen ödül töreni ile son buldu. Törende genel müdür Bülent Bingöl, dereceye girenlere ödüllerini verdi.

İşte yüzmenin faydası

Ayyıldız firmasının Meksika Cabo San Lucas’da gerçekleştirdiği 2008 mayo katalog çekiminde objektif karşısına geçen Rebeca Iannacone, güzelliğiyle herkesin başını döndürdü. New York doğumlu olan, 1.78 boy ve 50 kilo ağırlığındaki manken henüz 23 yaşında... Adını 2004’te katıldığı Elite Model Look yarışmasında kazandığı birincilikle duyuran model, "Kusursuz fiziğimi 11 yaşında başladığım yüzme sporuna borçluyum" diyor.

Bianca’da çıkacak

Kenan Doğulu yarın akşam Bodrum-Türkbükü’ndeki Bianca’da sahneye çıkacak. Patron Emre Ergani ise konsere olan aşırı ilgiden şaşkına dönmüş durumda... Türkler kadar yabancı turistlerin de ilgi gösterdiği konser için rezervasyonların günler öncesinden başladığını, gecenin çok renkli ve eğlenceli geçeceğinin belli olduğunu söylüyor.

Sergi zamanı

Adil Ocak ile Canan Berber’in resim sergisi, geçtiğimiz gün Bodrum The Marmara Otel’de açıldı. İkilinin son dönem tablolarından oluşan bu renkli sergi, 4 Ağustos akşamına kadar ziyarete açık olacak. Sanatsever tatilcilere duyurulur!
Yazarın Tüm Yazıları