Kabul edilemez

BÜLENT Hoca, Galatasaray’ın zirvelerini yaşamış, görmüş bir teknik adam. Dolayısı ile o dönem ile arada oluşan farkı ve büyük değişimi en iyi anlatacak insan kendisi olacaktır.

Haberin Devamı

Tabi gördüklerinden sonra hayretinden kullanacak kelimeler bulabilirse. Söyleyecekleri; ‘Ne olmuş bu Galatasaray’a, nereye gitmiş bu takım’ olacaktır. Geçen yıllar Galatasaray’dan çok şeyler aldı götürdü hocam. Bu maçtan sonra yaşadığın şok, göreceklerin ve yaşayacakların yanında hiç kalır hocam.
Bülent Hoca’nın çıkardığı takımda en çok Yekta’yı oynattığı pozisyonu beğendim. Yekta’nın özellikleri ile bu maçta oynadığı bölgede Galatasaray’ın ihtiyaçlarının örtüşmesi ilerisi için kazanç. Çünkü, Galatasaray’ın etkisiz Cana’nın yanında top alan, dönebilen ve öne oyun kurabilen bir oyuncu ihtiyacı fazlası ile var. Yekta çabukluğu, topa olan yumuşaklığı ve iyi top kullanması ile defansın önünde nadir bulunan özelliklere sahip elle gösterilen bir oyuncu olur. Dahası hem Galatasaray için, hem de Milli Takım için değişmez oyuncu olur.
Ufuk’un Antalyaspor forvetlerine adeta davetiye çıkaran inanılmaz çıkışları, defansın sanki maç kopmuşcasına daha ilk yarının ortalarında disiplinden kopması, Arda’nın havaalanında yaşadığı büyük çöküntü ve moral bozukluğunun sahaya etkisizlik olarak yansıması, Stancu’nun sağ kenarda idare etmesi, Cana’nın zaten alıştığımız o oyunu, Pino’nun sadece şut atmaya programlı futbolu Galatasaray’ın ilk yarıyı geride bitirmesinin ana sebepleriydi. Hatta tek golle ilk yarıyı bitirmesi şanstı.

 

Haberin Devamı

ARDA’YA OLMAZ...

 

G.SARAY taraftarının havaalanında Arda’ya küfür etmesi kabul edilebilecek birşey değil. Hele birde bu Galatasaray’ın Kaptanı ise. Futbolcuların istisnalar hariç hemen hemen hepsi bir seferde olsa protesto edilmiştir. Ama küfür olmaz. Zaten Arda’nın yüz ifadesindeki donukluk, artık birçok şeyi kafasında sildiğini anlatan vücut dili, en net mesajdı. Pozisyonlarda vermediği tepkiler, bildiğimiz Arda’nın çok uzağında oyuna müdahelesindeki uzaklık hep bu yaşadığı üzüntünün sonuçları. Arda’yı bu durumundan dolayı suçlayamayız. Arda’nın yerinde kim olsa mutlaka bu yaşadıklarını dışa vururdu. Çünkü hepimiz duygusal insanlarız ve etkilendiğimizi açıkca belli ederiz.

 

Haberin Devamı

BEĞENDiM

 

Antalyaspor’u beğendim diyeceğim ama karşısında takım olmayınca karar vermek zor.

 

BEĞENMEDiM

 

Bu sene büyüklük kimliğini kaybetmiş ve ilk defa bu kadar aciz kalan Galatasaray.

 

DİKKAT

 

Galatasaray’ın dikkat edeceği tek şey düşme hattındakilerle arasındaki farkı korumak.

Yazarın Tüm Yazıları