İstek ve arzular değişecek

Bugün Başak burcundaki Ay, Mars-Uranüs arasındaki zıt etkileşimi tetikliyor. Bu durum bilinçaltının bilinmeyen özelliklerini harekete geçirecek ve son derece şaşırtıcı olayların açığa çıkmasına neden olacak.

Şimdiye kadar uygulanan sistemde değişiklikler yapılması için zorlayıcı olayların meydana geleceğini, isyankar duyguların açığa çıkacağını ve yepyeni keşiflerin ortaya çıkmasıyla birlikte istek ve arzuların değişeceğini gösteriyor.

Gelişen insanın gerçekleri

Şaman geleneklerine göre tabiat varlıklarıyla irtibat kurulabilir ve her şeyle bütünleşmek mümkün olabilir. Tabii bu bütünleşme ruhsal bağ aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Ve şeylerin ruhları olduğuna inanılıyor.

Mesela ağaçların, hayvanların hatta kayaların, ırmakların, dağların ruhları olduğuna ve onların ruhu ile ilişki kurulabildiğine...

Kurulan bu ruhsal ilişki sonucunda tabiat varlıklarının gücü kişinin içinde uyanır.

Doğa varlıkların gücünü içinde uyandıran kişi aslında o varlıkla bütünleşmiş, yani o olmuştur. Şimdi böyle bir şey bizim öğrendiğimiz bilgilerin ışığında imkansız görülebilir. Fakat imkansız dediğimiz pek çok şeyin mümkün olabildiğini yine kendi keşifleriniz sayesinde öğrenmiş bulunuyorsunuz.

Mesela bir zamanlar sadece kurgu filmlerde izlediğimiz kendiliğinden açılan kapılar, cep telefonları ve benzeri pek çok marifetli cihazları, şu anda kullanabiliyor ve bütün bu mucize dediğimiz şeyleri çok doğal karşılıyoruz. Fakat hala gözümüzle gördüğümüz, dokunduğumuz gerçekler daha gerçek, bunların dışında kalanlar ise (Şayet görülür hale getiren bir cihaz yoksa) anlaşılmaz ve imkansız olarak düşünülüyor.

Bir gün ruhu bir cihaz ile görünür hale getirebilirsek, içinde yaşadığımız doğa çok daha zengin bir görünüm kazanacak ve bizim için şu anda anlaşılmaz olan dünya anlamlı ve belirgin olacak. Gelişim sürecini izleyecek olursanız aslında imkansız denilen pek çok şeyin gerçekleştiğini görürsünüz.

İnsanlığın evrim sürecini araştırmak ve öğrenmek, günümüz insanının yeniliklere, farklı anlayış ve bilgilere açık olmasını, daha zeki varlıklara dönüşmesini sağlar. Reddetmek yerine anlamaya çalışan insanın gelişmesi, çok daha hızlı olacak ve daha yüksek gerçeklere ulaşacaktır.

Astrolojik ilişkiler

Astrolojik açıdan zorlayıcı etkiler altında bulunuyorsunuz. Hem sizin, hem de sorduğunuz kişinin yıldız haritalarınızda geçiş yapan Satürn tarafından etkilendiğiniz gözüküyor. Sizin için artık değişim zamanı gelmiş. İlişkinizi daha farklı boyutlara taşımanız gerekiyor ve bu nedenle her ikiniz de zorlanıyorsunuz. Şimdiye kadar olduğu gibi sürmesi için gösterdiğiniz gayret hem sizi, hem de ilişkinizi yıpratıyor. Halbuki aşama yapmak için gayret göstermelisiniz. Şimdi ilişkinizi evlilik yaparak farklı hale getirebileceğiniz gibi, bitirebilirsiniz de... Ne istediğinizi tam olarak belirlemeden harekete geçmeyin. Eylül ayında kararınızı belirleyebilirsiniz.

RUMUZ: KIYMET
Yazarın Tüm Yazıları