İstanbul gecelerinden yılbaşı manzaraları

Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi, bu yılbaşında da İstanbul’un en renkli kutlamalarından birine ev sahipliği yaptı. Ben de bir Nişantaşılı olarak, sabahın ilk ışıklarına kadar dolaşıp gecenin nabzını tuttum.

Çocuklarıyla eğlendi

Nişantaşı’ndaki kutlamaların merkezi, Zeynep-Metin Fadıllıoğlu çiftinin sahibi olduğu Beymen Brasserie’ydi. Benim de ilk durağım burası oldu. Brasserie’ye gelenler arasında Feraye Tanyolaç-Kaya Çilingiroğlu, Nazlı-Önder Öztarhan, Alen Hakko ve Azer Polat’ın yanı sıra Cem Uzan’la boşanma davası devam eden Alara Koçibey de vardı. Koçibey, çocuklarıyla birlikte eğlendi.

Öpüşerek karşıladılar

İkinci durağım Park Şamdan oldu. Burada her zamanki gibi iş dünyasından ünlü isimleri eğleniyordu. Yasemin-Jefi Kamhi, Buket-Hayrettin Taşdelen, Aslı-Altuğ Başar’ın da aralarında yer aldığı sosyal hayatın ünlü isimleri, yeni yılı öpüşerek karşıladılar.

‘Noel Baba’lar bastı!

İstanbul gece hayatının en eğlenceli adreslerinden Nahide, yılbaşında da birbirinden renkli şovlara sahne oldu. Mekânın şov ekibi, Noel Baba kılığına girip konuklara gece boyunca keyifli saatler yaşattı.

Şarkılar Kenan’dan

W Lounge, yeni yıla Kenan Doğulu’nun ev sahipliğini yaptığı partiyle ‘merhaba’ dedi. Alara-Ömer Malaz ile Nurkan-Fethi Pekin çiftlerinin de aralarında olduğu ünlü isimler, sabahın ilk ışıklarına dek Doğulu’nun şarkılarıyla eğlendi.

Pavyonda kutlama

Yeni yılı kutlamak için My Pavyon’a gidenler, Afet ve Cenk Eren’in şarkılarıyla eğlendi. Yılbaşının vazgeçilmezi oryantal Dora da danslarıyla geceye renk kattı.

Kırmızı halıdan ünlüler geçti

Son üç yıldır düzenlediği sıra dışı yılbaşı partileriyle adından söz ettiren, Tuvana Büyükçınar, Selim Demir ve Arda Can’ın sahibi olduğu A46 Organizasyon, yeni yılı “Cinema Paradiso” partisiyle karşıladı. Ayazağa’daki ATA Film Stüdyoları’nda gerçekleşen, ünlü isimlerin katıldığı parti, DJ Doğuş Çabakçor, BeeGee ve Murat Uncuoğlu’nun performanslarıyla sabaha kadar devam etti.

Yılın ilk defilesi

Michel Adam’ın sahibi olduğu FashionTV International’ın Türkiye temsilcisi Enis Onat, yılbaşı gecesi Ortaköy’deki Versai’da yeni yıl partisi düzenledi. Ünlü tasarımcı Rossi Barbarossa’nın 2012 koleksiyonunu bir defileyle sergilediği partide, Miss FashionTV 2010 birincisi Sanele Koprena da podyuma çıktı.
Yazarın Tüm Yazıları