İlham verdiler

Lenovo’nun Kanyon’daki Wan-na’da düzenlediği “Doer Parti”ye Melis Alphan, Oben Budak, Esin Övet ve Savaş Özbey ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Alanlarında birer ‘doer’ (ilham veren, hayallerini gerçekleştiren ve fark yaratan) olan dört gazetecinin partisi, kitlelerin takip ettiği başarılı isimleri bir araya getirdi. Oben Budak DJ kabininde eğlencenin nabzını tutarken, Savaş Özbey gece boyunca spesiyal kokteyllerini konukların beğenisine sundu. Melis Alphan konuklarla moda eleştirisi yaptı, Esin Övet de gece ve şehir fısıltılarını sosyal medyada konuklarıyla paylaştı.

Kıyasıya yarış

Shop&Miles Sailing Cup’ta dereceye giren Türk tekneleri, dünyanın en önemli yelken yarışlarından Les Voiles de St. Tropez’e katıldı ve rakipleriyle kıyasıya yarıştı. 300 tekne ile 3 bin yelkencinin mücadele ettiği yarışlara Shop&Miles sponsorluğunda katılan Fairwind ve By Farr Lemon tekneleri, ilk beşe girerek büyük başarı elde etti. Organizasyon, samba gösterileriyle renklendi.

İlham  verdiler
Metin Oral ve geçen yıl kaybettiği eşi Natalya Guber

Haberin Devamı

Adliye koridorlarında 40 yıl

Gazeteci Metin Oral, adliye koridorlarındaki 40’ıncı yılını kutluyor. Türkiye’nin en büyük davalarına tanıklık eden Oral, TV programlarında paylaştığı anılarını şimdi de kitap haline getirmeye hazırlanıyor.

İlham  verdiler
Metin Oral (sağda), Savcı Faruk Kurtoğlu ve yargıç eşi Ayşe Kurtoğlu ile birlikte

Suşi kursu

Nişan-taşı’ndaki SushiCo’nun suşi kursları başladı. Aralık sonuna kadar devam edecek kursa, daha önce ev yemeklerindeki becerisini sergileyen Deniz Berdan da katıldı. Berdan, ilk derste SushiCo’nun ünlü ustası şef Yutaka Hoshino’dan tam not aldı.

Eğitmen sertifikası

Cengiz Han Üçgün Pilates Stüdyo, pilates eğitimlerine ev sahipliği yapıyor. Jennifer Pearlstein tarafından 9 Ekim’e kadar verilecek eğitime katılanlar, uluslararası geçerliliğe sahip BASI Pilates Eğitmen Sertifikası alacak. Meraklısına duyurulur.

Yaza veda

İstanbul gecelerinin en popüler adreslerinden Sortie, yaz sezonunu “Summer Final Party” ile noktalıyor. DJ Suat Ateşdağlı’nın müzikleriyle renk katacağı parti, saat 23.00’te başlayacak.

Yazarın Tüm Yazıları