İkizler burcunun diğer burçlarla ilişkileri

İKİZLER VE OĞLAK

Yenilik ve değişikliklere ihtiyatla yaklaşan Oğlak için, farklılık ve değişiklik arayışı içindeki İkizler’i anlamak oldukça güçtür. Her iki taraf da çok keskin bir zekaya sahip olmasına rağmen, Oğlak’ın yeniliğin getirdiği risklere karşı tahammülsüzlüğü, ilişkideki en büyük problemlerden biridir. Ayrıca Oğlak’ın kalıcılık ve sadakat arzusu, İkizler’in bunalmasına ve kendini kapana kısılmış hissetmesine neden olur.

Yine de bu ilişkide ileriye doğru gitmeyi seven Oğlak’ın, İkizler’in parlak fikirlerinden etkilenmemesi mümkün değildir. İkizler ise kendisinde hiç bulunmayan, Oğlak’ın istikrar ve kararlılığı karşısında hayranlık duyar. Dolayısıyla ortak bir amaç saptandığı takdirde, beraberlik kalıcılık kazanabilir.
Toprak elementinden olan Oğlak, çalışmadığı zamanlarda ya da beyni işiyle dolu olmadığı vakitlerde, cinsellik yaşamak ister. Dolayısıyla işi birincil öneme sahip olduğu için, her şeyi ona göre planlar. Bu şartlar altında zaten cinselliğe çok düşkün olmayan İkizler ile cinsel yaşamda ideal bir partner olabilir.
Fakat İkizler’in çabuk sıkılması, Oğlak’ın aşırı planlılığı ilişkinin bu boyutunda da problemler yaşanmasına neden olabilir.

Yarın diğer burçlarla devam edeceğiz.
Yazarın Tüm Yazıları