İçinizdeki sevgiyi uyandırın

Bugün Ay yay burcunda dolaşıyor ve günün ilerleyen saatlerinde Venüs-Mars arasındaki sert etkileşimi tetikleyecek.

Bugün ilişkilerinizde tedbirli olun ve karamsar duygularınızı çevrenize yansıtmaktan kaçının. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik ortaya çıkan durumlar duygusal tepkilerin açığa çıkmasına neden olabilir. Bugün duygusal patlamalarınızı denetlemeye çalışın. Harcamalarınıza özen gösterin ve içinizdeki sevgiyi uyandırmaya çalışın.

İkizler burcu kadınları ve aşkları

Son derece renkli, eğlenceli ve farklı kıyafetlere bürünen İkizler kadınları için aşk, ikinci planda gelir. Duygulardan önce akıl faaliyeti ile ilgilenir ve arkadaş olmak ister. İyi bir arkadaş olmayı başarabilirseniz, İkizler Kızlarının gönlünü çelebilir, aşık olmasını sağlayabilirsiniz.

Son derece dikkatli ve hızlı algılama yeteneğine sahip olan İkizler Kadınlarını kandırmaya çalışmayın çünkü akıl oyunlarınız geri teper ve neye uğradığınızı şaşırırsınız. Tabii bur İkizler Kadını sizin oyunlarınızı önemseyecek olursa... Çünkü pek fazla ilgilenmeyebilir. Olayları derinlemesine araştırmak ve derinden etkilemek gibi bir gayretleri yoktur. Üstelik kolay sıkılabilir ve hemen çevresiyle ilgilenmeye başlayabilir.

Günün haberleri, yeni açılmış eğlence yerleri ve nerede ne var, türündeki merak ettiğiniz hemen her şeyi sorup öğrenebilirsiniz. En son yenilikleri ondan öğrenebileceğiniz gibi aynı zamanda yakınlarınızın durumu hakkında bilgiler de alabilirsiniz.

Yakın çevresiyle son derece ilgili olan İkizler Kadınları sadece kendi yakın akraba ve arkadaşlarını değil eşinin veya sevgilisinin yakınlarıyla da ilgilenir.

Pratik ve çözümleyici olan İkizler Kadınları mutfakta uzun saatler geçirmekten hoşlanmazlar. El oyalayan zahmetli işlere girişmek yerine kolay hazırlanan pratik yemekleri tercih eder. Fakat yemek yapmak için harcamadığı zamanı masa hazırlarken harcayabilir. Yemeklerin sunumu lezzetinden daha önemlidir onun için ve masa süsleme konusunda son derece maharetlidir. Zaten evini süslemekten çok hoşlanır. Hemen her tarafta irili ufaklı biblolar, çeşitli süslemelerle bezer. Canlı çiçek yerine yapma çiçeklerle evi süslemeyi tercih eder. Çocuklar konusunda ise Yengeç kadınları gibi anaç olmasını beklemeyin.

Çocuk için ihtiyacı olan ne varsa bütün bunları en ince ayrıntısına kadar düşünür ve okuldan sportif faaliyetler ve sanata kadar çeşitli yönlere yönlendirir fakat üstüne çok fazla düşmez ve özgür olmasını ister. Tabii kendi özgürlüğü için, çocukların da özgür bireyler olması gerekir.

İkizler Kadınlarının çok romantik olduğu söylenemez. Fakat onları romantik ortamlarda son derece etkilenmiş olarak görebilirsiniz. Çünkü o sırada öyle hissediyordur fakat bu hislerinin daima süreceğini düşünmeyin. Başka bir gün son derece sportif ve rahat bir tavır içinde bulabilirsiniz ve böyle bir durumda şaşırmayın.

İkizler Kadınları günden güne değil gün içinde değişen saatlerle birlikte değişebilir. Mesela sabah evden çıkarken sizi uğurlayan kadın ile akşam eve döndüğünüzde sizi karşılayan kadın bambaşka biri olabilir. Böylece çok çeşitli ve başka kadınlarla birlikteymişsiniz, duygusunu uyandırır.
Yazarın Tüm Yazıları