Havada aşk kokusu var!

Venüs-Mars kavuşumu, ikili ilişkileri canlandırıyor ve karşı cinsi daha cazip hale getiriyor.

Haberin Devamı

Bazılarımız aşkı bulabilir, bazılarımız aşkımızı tazeleyebilir, bazılarımız da sağlam ilişkilere adım atabiliriz.

Ancak öğleden sonraki saatlerde aşırılıklardan, abartılı cümle ve hareketlerden sakınmalıyız.

Gün geneli, yapıcı etkiler içeriyor. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Koç
Yaratıcılığınızı engelleyen veya yaşamdan aldığınız keyfi kısıtladığını düşündüğünüz ilişkilerinizi gözden geçirin. Aşk hayatınız açısından olumlu bir gün.

Boğa
Sır saklamanız veya başkalarının sorunlarını önde tutmanız, yararınıza sonuçlar doğurabilir. Duygusal problemler hayatınızı karışık hale dönüştürebilir.

İkizler
Aşk hayatınızda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Eğlenirken veya alışveriş esnasında alçakgönüllü davranmanız durumunda, daha fazla keyif alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç
Baskı altında pes etme noktasına gelebilirsiniz. Karşı karşıya olduğunuz durumlarda alttan almalı ve sizi mutlu eden konulara odaklanmalısınız.

Aslan
Daha önce gitmediğiniz yerlere seyahat etmeniz söz konusu olabilir. Yeni şeyler deneyerek dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz.

Başak
Size sunulanları ya da teklifleri dinleyebilirsiniz, ancak harcama yapmak zorunda hissetmemelisiniz. Önemsediğiniz kişilerin ihtiyaçlarını ön planda tutmalısınız.

Terazi
Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri ek gelir getirebilecek şekilde formüle edebilirsiniz. Bir fikrin peşinden gitmeniz, ortaklığa olanak sağlayabilir.

Akrep
Daha fazla sosyalleşmeli, eğlenceli aktivitelere katılmalısınız. Samimi olmanın ve fikirlerinizi açıkça paylaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Yay
Sizden bilgi sakladığını düşündüğünüz kişiler varsa direkt sorular sormanızda fayda var. Herkes dürüst olmayabilir. Bir değişiklik sizi canlandırabilir.

Oğlak
Geçmişi hatırlamanız, aynı hataları tekrarlamamanızı sağlayabilir. Bugün randevularınıza gecikmemeli, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz.

Kova
Eski tanıdıklarınızla buluşma planı yapabilirsiniz. Eski hayallerinizi hatırlamanız, onları gerçekleştirebilecek zeminler yaratmanızı da sağlayabilir.

Balık
Sırlarınızı korumalısınız. Çok fazla şey paylaşmak sorun yaratabilir. Sizden talepleri olan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Uzlaşmacı olun ama ödün vermeyin.

Yazarın Tüm Yazıları