Harekete geçmek için uygun zaman

Ay küçülmeye başladı. Fakat henüz son dördün konumuna gelmediği için yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Üstelik bugün Ay, başlangıçları sembolize Koç burcunda dolaşmaya başladı. Akşama doğru hayalleri yöneten Neptün ile uyumlu etkileşim içine girecek ve hayal gücünüzü uyandıracak. Sanat, estetik ve kadınla bağlantılı, kozmetik, aksesuvar, galeri ve benzeri işler yapmayı düşünüyorsanız, harekete geçmek için uygun bir zaman. Ayrıca hayal gücüne ihtiyaç duyulan alanlarda çalışmalar yapanlar, bugün yüksek bir performans sergileyebilirler.

Adımı kullananlara dikkat edin

Eski bir dostum aradı ve enerji verdiğini iddia eden bir falcının adını vererek, tanıyıp tanımadığımı sordu. Ben de ilk kez ismini duyduğum kişiyi tanımadığımı söyledim ve neden sorduğunu merak ettim. Bunun üzerine ‘Yasemin bunu mutlaka öğrenmelisin, hatta yazmalısın’ dedi. Çok şaşırdım ve ne olduğunu sordum.

Hikaye çok ilginç, şöyle anlattı; ‘Geçen gün bir yakınımla birlikte bir falcıya gittik. Enerji verdiğini söyleyen bu kişi kuzenime Tarot açmış ve çok garip şeyler anlatmış. Bunun üzerine test etmek için benim de tarot açtırmamı istedi. Ben de peki dedim.

Kadın bana baktığında senin enerjin çok yüksek fakat sen de kötü enerji var. Fakat kötülük tamamen seni ele geçirmemiş diyerek, beni iyi tarafa çekeceğini ve yukardan gelecek iyi enerjinin damla damla içime gireceğini anlattı. Ama tüm bunlar için 100 dolar istedi. Sonra da ben Yasemin Boran’ı çok iyi tanıyorum, o negatif biri benden hiç hoşlanmaz, dedi....’

Arkadaşım olanlara çok şaşırmış ve ‘O benim çocukluk arkadaşım ve son derece pozitif biridir’ diye itiraz etmiş.

Önce ben bu hikayenin üzerinde pek durmadım. Çünkü daha önce de benzeri durumlar çıkmış ve hiç bilmediğim kişilerin beni çok iyi tanıdıklarını söyleyip adımı kullandıklarını biliyordum. Kimileri benim için müthiş yeteneklerim olduğunu ve kendilerine bilgi aktardığımı söylerken, kimileri de negatif ve tehlikeli olduğumu ama kendisinin daha güçlü olduğu için benim ondan hoşlanmadığımı anlatıyorlarmış.

Benim önemsemediğimi anlayan arkadaşım şöyle dedi; ‘Yasemin bunu yazmalısın. Yalan yanlış bilgiyle senin adını kullanarak para kazanıyor bunlar.’ Eh, ben de haklısın peki yazayım dedim. Anlayacağınız adımı kullananlara dikkat edin.

MEKTUPLAR

Astrolojiye olan ilginizi kutluyorum. Fakat yazdıklarınızdan henüz yorum yapacak durumda olmadığınızı anlıyorum. Gezegenleri tanımak ve açıları, evleri biliyor olmak yorum yapmak için yeterli değil. Yarım bilgiyle yapılan yorum ise kişinin hayatını zorlaştırır. Şu anda kendinizi kötü hissetmenize neden olan, yarım bilgiyle yaptığınız yanlış yorum. Satürn geçişleri değiştiricidir. Maddi olarak görünür bir etki meydana geldiği için insanlar korkarlar. Fakat korkarak gelişemezsiniz, anlamanız gerekir. Satürn’ü sizi geliştirecek irade ve gücü veren bir disiplin olarak algılamayı başardığınız zaman yapacağınız yorum daha tutarlı olacak. Daha fazla araştırın ve okuyun. Doğum haritanızda iyi bir astrolog olabileceğinizin işaretleri var. Astroloji derslerine katılabilirsiniz.

RUMUZ: SATÜRN KORKUSU
Yazarın Tüm Yazıları