Halas'la Boğaz turu

Açık Kapı Sosyal Sorumluluk Derneği, “Koru-yucu Ruh Sağlığı Projesi”ne destek sağlamak amacıyla önceki gün Halas Yatı’nda çay daveti verdi.

Haberin Devamı

Davete Nevbahar Koç, Berrin Yoleri, Ayşegül Toplusoy, Begüm Şen, Serra Taşkent ve Burçak Sayılgan’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda tanınmış sima katıldı. Boğaz turuna çıkan davetliler, keyifli bir gün geçirdi. Davette Şebnem Burcuoğlu da “Kocan Kadar Konuş” adlı yeni kitabını imzaladı.

Yenilendi

ParkBravo’nun yenilenen Nişantaşı mağazası, önceki gün Zeynep ve Aslı Özçoban’ın ev sahipliğinde düzenlenen davetle açıldı. Markanın 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonunun da tanıtıldığı davet, Ayşe Kucuroğlu, Ayşe Tolga, Belçim Bilgin ve Hande Subaşı gibi ünlü isimleri bir araya getirdi.

Mağazada golf

Amerikan markası Brooks Brothers, MasterCard işbirliğiyle verdiği davette iş ve cemiyet hayatının ünlü kadınlarını ağırladı. Brooks Brothers Türkiye Genel Müdürü Füsun Kuran, MasterCard Türkiye Ülke Müdürü Yasemin Bedir ve Lüks Marka Danışmanı Özlem Güsar’ın ev sahipliğinde Akasya Brooks Brothers mağazasında düzenlenen davete Siren Ertan, Sema Basa, Elif Gönlüm ve Özlem Süer de katıldı. Mağazada yer alan golf simülasyonunu deneyen davetliler, keyifli anlar yaşadı.

Haberin Devamı

Lansmanda buluştular

İrlanda firması Lifes2Good’un ayak bakım ürünü Micro Pedi, Flamingo İstanbul’da tanıtıldı. Ayşe Kucuroğlu, Sitare Akdilek, Berrin Okçu, Esra Eron, Elif Gönlüm, Revna Demirören gibi ünlü isimlerin ağırlandığı davette, Lifes2Good Türkiye Genel Müdürü Serhan Berker yeni ürünleri hakkında bilgi verdi.

Yazarın Tüm Yazıları