Birçok yemek kitabında imzası olan, Kelebek yazarlarından Elvan Uysal Bottoni’nin yeni çalışması çıktı: ‘Emma Teyze’nin Kitabı-Yeni Başlayanlar İçin İtalyan Mutfağı’. Roma’da yaşayan yazarla İtalyan mutfağının özünü, bu mutfağın koronavirüsten nasıl etkilendiğini konuştuk.
#GazetehaberleriBaşka ülkelere seyahat etmek, farklı güzellikler keşfetmek bir süreliğine hayal. O zaman gelin dünya mutfakları arasında bir tura çıkalım ve cazibe merkezi ülkelerin yemek kültürlerini anlamaya çalışalım. Hatta bununla da yetinmeyelim bu değişik ülkelerin klasik lezzetlerini kendi mutfağımıza taşıyalım...
#Ebru ErkeAdriyatik’in bence en güzel şehri olan Dubrovnik’e yolum üçüncü kez Good Food Yemek Festivali vesilesi ile düştü. Her yıl ekim ayının üçüncü haftası düzenlenen festivali dünyanın farklı ülkelerinden gelen basın mensuplarıyla birlikte izledik. İstanbul’dan Türk Hava Yolları direkt uçuşu ile iki saatte Dubrovnik’e vardık ve üç gün boyunca şehri hem gezdik hem de lezzetlerini tattık.
#Dubrovnik