Türkiye’de gastronomi sektörünün en önemli buluşmalarından biri olan Sirha İstanbul, 14-16 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. HORECA sektörünün uluslararası buluşması bu yıl şeflerin olimpiyatı Bocuse d’Or ve dünyanın en önemli kahve organizasyonu SCA’nın Türkiye Şampiyonası’na da ev sahipliği yapacak. Sirha İstanbul’un bu yılki teması ise gastronomi dünyasının trendlerinden artizan ekmek olacak.
#Sirha İstanbulBu yıl 14–16 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi‘nde düzenlenecek olan gastronomi sektörünün en büyük buluşması Sirha İstanbul, dünyanın en önemli kahve organizasyonu SCA’nın Türkiye Şampiyonası’na da ev sahipliği yapacak. Üç kategoride düzenlenecek yarışmada ilk sırada yer alan yarışmacılar, 2020 World Coffee Events’te Türkiye adına yarışacak.
#EtkinlikThe French got possibly the worst news since June 18, 1815 from a Turkish minister and, ironically, on the anniversary of the Battle of Waterloo and, even more tragically, at a British venue! French efforts to shape European politics have failed throughout history, the Minister for the EU, Egemen Bağış, told an audience of dignitaries at the British Embassy in Ankara, while looking a senior French diplomat in the eye (hurriyet.com.tr, June 19, 2009). Nor will they succeed today. Mr. Bağış went on to remind the French of their great misfortunes.
ISTANBUL - Turkish cuisine is one of the richest cuisines in the world. It owes this to the large geography of the Ottoman Empire and the different ethnic identities within it. Also, we live in a very lucky climate with four seasons and many delicious ingredients. Given all of this, there is so much to do and to improve.
If you missed the final moments of the passionate exchange at Davos’ World Economic Forum between Turkish Prime Minister Erdoğan, Israeli President Peres and a moderator with the cultural sensitivity of a United Airlines stewardess… well, this one is already all over YouTube.
FETHIYE - After being started by a couple of British women thinking what they could do for the town they love, the Fethiye International Group is now celebrating its fifth birthday. One of its founders and now chairwoman of the group, Susan Tekin, reflects on its birth and subsequent developments.