Üçüncü cemre çoktan düştü, güneş yüzünü göstermeye başladı, en şifalı otlar birbiri ardına tezgâhlarda... Nihayet, mevsimlerden bahar! Bu kış fazla ‘kaçırdıysanız’ ya da hareketsiz kaldıysanız rehberimiz tam size göre.
Sakarya Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi (SAOTML) öğrencileri, her gün milyonlarcası çöpe giden bayat ekmeklerin değerlendirilmesi konusunda hazırladıkları projede, bayat ekmeklerin 30 ayrı yemek ve tatlının yapımında kullanılabileceğini gösterdi.
Sakarya Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi (SAOTML) öğrencileri, her gün milyonlarcası ?öpe giden bayat ekmeklerin değerlendirilmesi konusunda hazırladıkları projede, bayat ekmeklerin 30 ayrı yemek ve tatlının yapımında kullanılabileceğini gösterdi.