Gelinim Mutfakta yeni bölüm, yeni haftaya yeni yarışmacılar Azime gelin ve kayınvalidesi Hanife Hanımla başladı. Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı, çeyrek altını kim aldı sorusu gün sonunda belli oldu. Gelinim Mutfakta yeni bölüm yine tartışmaları, yeni yarışmacıları ve tarifleriyle gündem oldu. Gelinim Mutfakta'da bugün tavuklu çökertme kebabı tarifi yapıldı. Günün sonunda Gelinim Mutfakta günün birincisi açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu, çeyrek altını kim aldı? İşte, Gelinim Mutfakta puan durumu 21 Mayıs 2024
#Gelinim MutfaktaEkranların sevilen programı Gelinim Mutfakta birbirinden ilginç tarifleri sofralarınıza konuk ediyor. Günün yemeği olan çökertmeden çıkan tavuk tarifi özellikle ekran başındaki hanımlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Gelinim Mutfakta çökertmeden çıkan tavuk nasıl yapılır? İşte tavuklu çökertme kebabı tarifi...
#Gelinim Mutfakta Çökertmeden Çıkan Tavuk TarifiBodrum çevresinde çok sık tüketildiği için 'Bodrum kebabı' olarak da bilinen Çökertme kebabı, hem görüntüsü hem de tadıyla gönülleri fethediyor. Çökertme kebabını biftek ya da bonfile yerine fileto tavuk göğsüyle de yapabilirsiniz. Peki, Çökertme kebabı nasıl yapılır? İşte adım adım Çökertme kebabı tarifi…
#Çökertme KebabıSaati yeniden öne çekilen Gelinim Mutfakta’nın 94. bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. Hem gelinler hem de kaynanalar arasında çekişmenin eksik olmadığı Gelinim Mutfakta’da haftanın finaline doğru gerilim artıyor. İşte, Gelinim Mutfakta yeni bölümünden ilk görüntüler!
#Gelinim MutfaktaHerkesin çok sevdiği tavuk ürünlerinden birisi kemiksiz tavuk olarak bilinmektedir. Kemiksiz tavuk hem lezzetli hem de çok kullanışlı bir yiyecektir. Kemik bulunmayan bu tavuk türü ile çok sayıda yemek yapma şansınız vardır. Sizler için Tavuk göğsü nasıl haşlanır? Kemiksiz tavuk göğsü haşlama suyuna ne konur, kaç dakikada haşlanır? İşte, merak edilen tüm detaylar.
#Tavuk GöğsüSofra kurarken işin en vakit alan kısımlarından biri ‘Ne pişirsem’ sorusuna yanıt bulmak... Buna alışveriş ve pişirme sürelerini de ekleyin. Üstelik kalabalık bir misafir grubunu ağırlıyorsanız kişi sayısına göre servis çıkarmak da her zaman kolay değil. Tüm bunlar için yardımımıza koşan paket yemek servislerinin sayısı gün geçtikçe çoğalıyor. Uygulama veya internet sitesi üzerinden istediğimiz yemeğin doğranıp temizlenmiş malzemesi ayağımıza geliyor, bize de pişirmesi kalıyor.
#YEMEKDeniz kasabası olan Bodrum’un, tüm Ege’de kendini hissettiren mutfak kültürünün yanı sıra kendine has yemekleri var. Çok yakınındaki Yunan adaları nedeniyle Rum mutfağından da etkilenmiş. Elbette Bodrum sofralarının baş lezzetleri balık ve yöresel otlar. Balıktan her şey yapılıyor burada: Çorba, pastırma, börek, salata... Hardal otu, ilmik otu, baldıran otu yörenin belli başlı yemek malzemeleri.