İstanbul mutfağının her daim üst sınıf ve makbul lezzetlerinden kalkanın en klasik pişirme yöntemi hafifçe una bulayıp bol yağda kızartmak olmuş… Oysa bu kadar yağlı bir balık usulünce ızgarada pişirildiğinde çok daha farklı bir boyuta geçiyor. Ben bu ara kalkan yemek için hiç üşenmeden kalkıp Anadolu Yakası’na geçiyorum çünkü Misina bu işi hakkıyla yapıyor.
#Ebru Erkeİstanbul'da sabah saatlerinde sağlık personeli, güvenlik görevliler, kamu hizmeti verenler işlerine gitmek için yollara çıktı. Ancak seferlerin az olması ve kısıtlı yolcu uygulaması nedeniyle çok sayıda kişi İETT duraklarında kaldı.
#CoroaAlmanya’nın ilk ‘kadrolu yetenek avcısı’ Suat Yılmaz, çocukların okuldaki başarısının, ailenin maddi durumuna bağlı olduğunu söyledi. Bunun birçok araştırmayla belgelendiğini savunan Yılmaz, ‘Büyük Kariyer Yalanı’ adlı kitabında da bunu sayılarla anlatıyor.
#Suat Yılmaz