Soğan mutfağımızda olmazsa olmaz malzemelerden. Özellikle tencere yemekleri söz konusu olduğunda soğansız yemek pişirmek söz konusu bile değil. Ancak tariflerde genellikle soğanın hangi türünü kullanmamız gerektiğinden bahsedilmiyor. Halbuki tezgahlarda çeşit çeşit soğan var ve bu soğanların hem lezzetleri hem de sertlikleri birbirinden oldukça farklı. Sizin için hangi soğanın hangi tarife uygun olduğunu araştırdık. İddia ediyoruz, bu ipuçlarıyla yemekleriniz daha lezzetli olacak…
#SoğanNew York’a son gidişimde, yıldızı yeniden parlayan hamburgerin peşine düştüm. En leziz hamburgeri yapanları bulabilmek için bazen saatlerce yürüdüm. Keşiflerim sonunda, hamburgere “fast food” yakıştırması yapanların yanıldıklarını gördüm. Ardında yüzyıllık bir tarih, hazırlanmasında onca zahmet, malzemelerinde böylesine kalite olan bir yiyeceğe haksızlık yapıldığına karar verdim.