Ramazan boyunca aileyle bir araya gelinen iftar saati iple çekilir. Bütün gün hayal edilen geleneksel lezzetlere kavuşmak için özenle kurulmuş o sofralara oturmak ister herkes. Peki, en güzel iftariyelik seçkisi hangi mekânda, neresi atmosferi ve lezzetleriyle memnun eder? Jürimiz iftar için favori adreslerini paylaştı.
#RamazanYaşadığımız dönemi sıkılarak, oflayarak, saat sayarak geçirenler kadar kendisi ve çevresi için verimli hale getirenler de var. Kimi ekmek, lahmacun yapmayı öğrendi; kimi kendini bahçeye, toprağa verdi. Yoga öğrenmeye başlayan mı ararsınız, yeni bir dil ya da enstrüman mı... #EvdeKal günleri için ilham verebilecek fikirler derledik.
#GazetehaberleriGeleneksel sofralarımızın enerji kaynağı olan ekmek, gündemde olan besinlerden biridir. Ekmek tüketip tüketmeme konusunda ciddi bir bilgi karmaşası bulunmaktadır. Bu konuyla ilgili birçok soruyla da her gün karşılaşmaktayım. Ekmeği yemeyelim mi? Ekmek yersem, zehir mi yemiş olacağım? Ama burada sorulması gereken soru, bu değildir. Asıl soru ‘Hangi ekmeği tüketmeliyim’ sorusu olmalıdır. Yani; doğru tahılı seçip, doğru ekmeği yemeliyiz.
#Ekmek Tüketimi